Σήμερα θα μιλήσουμε για σκιές, το αποφάσισα (καλό μήνα κιόλας και όλος ο Νοέμβριος θα πάει με review posts νομίζω βέβαια)! Μετά από ένα 3ήμερο γεμάτο αποδράσεις και χαλάρωση επέστρεψα και σας έχω νέα!
Δοκίμασα την παλέτα σκιών In The Nude της W7 και σας έχω αναλυτικό review με τα υπέρ και τα κατά που βρήκα εγώ! Δεν την αγόρασα τώρα βέβαια…την έχω ένα μεγάλο αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να έχω δοκιμάσει καλά ένα προϊόν πριν μιλήσω γι αυτό για να είμαι σίγουρη για όσα σας πω! Πολλές φορές κάτι μας αρέσει στην αρχή και στην πορεία δε μας καλύπτει ενώ άλλες φορές στην αρχή λέμε “no way” και στην πορεία το προϊόν είναι super! Αυτό έπαθα κι εγώ…στην αρχή λέω οκ καλή είναι, μετά λίγο με χάλασε αλλά τελικά βρήκα τον ακριβή σκοπό της και είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω!
Πλατειάζω και πάλι όμως…για πάμε στο review μας!

παλέτα σκιών In the Nude

Θα ξεκινήσω με τα υπέρ όπως κάνω πάντα: 

Η συσκευασία! Αρκετά γερή συσκευασία την οποία δεν φοβάσαι να μεταφέρεις ή να την μεταχειριστείς λίγο πιο απότομα γιατί δεν παθαίνει τίποτα πραγματικά! Ένα ακόμα θετικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα ελαφριά συσκευασία!
 Τα χρώματα! Για εμένα πρόκειται μία παλέτα με πολλά από τα αγαπημένα μου nude χρώματα! Θεωρώ πως έχει σκιές που μπορούν να σε βολέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σκιές πιο ανοιχτές και matte για το πρωί αλλά και πιο σκούρες με μια δόση shimmer μέσα.
 Η τιμή! Εδώ μιλάμε για win win περίπτωση! Η σχέση τιμή – προϊόν είναι πολύ καλή αφού πρόκειται για μία πολύ οικονομική παλέτα (τη βρίσκεις γύρω στα 7-8 ευρώ) και η ποιότητα των σκιών είναι αρκετά ικανοποιητική! 
 Απόδοση! Εδώ τώρα η γνώμη μου είναι λίγο περίεργη! Οι σκιές που είναι matte έχουν μία τρομερή απόδοση χρώματος. Απλώνονται πολύ ωραία και κάνουν και πολύ καλό blending. Το ίδιο ισχύει και για τις πιο σκούρες σκιές άσχετα αν είναι matte ή με shimmer μέσα!

Τα κατά είναι πιο λίγα αλλά υπάρχουν:

 Απόδοση! Ναι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σου. Πάλι απόδοση έγραψα και αυτό γιατί οι ανοιχτόχρωμες σκιές που έχουν shimmer μέσα έχουν ένα μικρό θεματάκι! Δεν είναι χάλια ή ότι δεν γράφουν καθόλου, απλά θέλουν περισσότερη προσπάθεια για να φανούν στο βλέφαρο! Αυτό εμένα με κουράζει λίγο αλλά δε θα με έκανε να μην ξαναπάρω την παλέτα καθώς δεν συμβαίνει στις σκιές που χρησιμοποιώ καθημερινά!
 Dupe για Urban Decay! Η παλέτα σκιών In the Nude θεωρείται από πολλούς ένα πολύ καλό dupe για την παλέτα της Urban Decay Naked 3 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό! Ναι σίγουρα τα χρώματα είναι ίδια σχεδόν αλλά δεν πιστεύω ότι η απόδοση τους είναι η ίδια. Γεγονός βέβαια που δε θα με έκανε να μην ξανά αγοράσω την παλέτα καθώς δε με απασχολεί αν είναι dupe ή όχι για κάποια άλλη!
Untitled

Credits: Images are mine

Facebook | Twitter | Instagram | YouTube  

w7 Παλέτα σκιών In The Nude!

8.4

Συσκευασία

9.0/10

Απόδοση

7.5/10

Χρώμα

8.5/10

Τιμή

9.5/10

Dupe

6.0/10

Cruelty Free

10.0/10

Pros

  • Συσκευασία! Αρκετά γερή και ελαφριά συσκευασία. Δεν φοβάσαι να μεταφέρεις ή να την μεταχειριστείς λίγο απότομα.
  • Χρώματα! Μία παλέτα με πολλά αγαπημένα nude χρώματα! Σκιές που μπορούν φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Τιμή! Η σχέση τιμή - προϊόν είναι πολύ καλή αφού πρόκειται για μία πολύ οικονομική παλέτα και η ποιότητα των σκιών είναι αρκετά ικανοποιητική!
  • Απόδοση στις σκούρες σκιές! Οι σκιές που είναι matte έχουν μία τρομερή απόδοση χρώματος. Απλώνονται πολύ ωραία και κάνουν και πολύ καλό blending.

Cons

  • Απόδοση στις σκιές με shimmer! Oι ανοιχτόχρωμες σκιές που έχουν shimmer μέσα έχουν θέλουν περισσότερη προσπάθεια για να φανούν στο βλέφαρο!
  • Dupe για Urban Decay! Η παλέτα σκιών In the Nude θεωρείται dupe της Urban Decay Naked 3 αλλά δεν πιστεύω ότι η απόδοση τους είναι η ίδια.

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: