Επιτέλους ήρθε η παραγγελία μου από το Tam Beauty με τα νέα προϊόντα Makeup Revolution που είχα παραγγείλει και έτσι σήμερα μπορώ να ξεκινήσω τα review μου για όσες παλέτες, και γενικά προϊόντα, έχω της συγκεκριμένης εταιρείας. Αν δεν γνωρίζεις τη Makeup Revolution σου έχω ολόκληρο post εδώ όπου σου λέω τα πάντα για την εταιρεία αυτή!

Όταν παρέλαβα τα πράγματα ανέβασα την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram και ρώτησα με ποια παλέτα θέλετε να ξεκινήσω τα review και η Sophx είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση, ας το πούμε, οπότε με αυτή και ξεκινάμε!

Για αρχή να τονίσω πως όταν βλέπω συνεργασίες γνωστών blogger η Youtuber με εταιρείες καλλυντικών με σκοπό να βγάλουν κάποιο νέο προϊόν μακιγιάζ, αλήθεια, ενθουσιάζομαι! Θέλω σαν τρελή να δοκιμάσω το προϊόν μετά. Θεωρητικά όταν ένα γνωστό πρόσωπο βάζει το όνομα του σε κάποιο προϊόν τότε πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ποιοτικό (αυτό δεν ισχύει πάντα βέβαια όπως έχουμε διαπιστώσει). Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα αυτή την παλέτα. Το γεγονός ότι είναι συνεργασία της Makeup Revolution με την γνωστή Youtuber Soph (sophdoesnails είναι το κανάλι της) συν η τόσο θετική εντύπωση που είχα έτσι κι αλλιώς για την εταιρεία, με έκαναν και πήρα επιτέλους την παλέτα αυτή!

Ξεκινώντας θα πρέπει να πούμε πως η παλέτα περιέχει 24 σκιές μέσα. Οι 14 από αυτές είναι matte ενώ οι άλλες δέκα είναι shimmer.
Οι αποχρώσεις που περιέχει μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να πραγματοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών χωρίς τη χρήση άλλης παλέτας! Ό,τι μακιγιάζ κι αν επιλέξεις να κάνεις, από απλό καθημερινό μέχρι extra glam βραδινό, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα υπέροχο!

Η συσκευασία της παλέτας είναι από πλαστικό μεν αλλά δεν φαίνεται καθόλου φτηνή καθώς πρόκειται για χοντρό πλαστικό και πολύ προσεγμένη κατασκευή.  Έρχεται μέσα σε μια όμορφη χάρτινη συσκευασία (την οποία επιμελήθηκε η ίδια κ Soph) ενώ μέσα περιέχει και διαφάνεια με το όνομα κάθε σκιάς!

 

Οι matte σκιές της παλέτας έχουν ιδιαίτερα βουτυρένια υφή και αφήνουν λίγο προϊόν μέσα στη συσκευασία όταν τις χρησιμοποιείς. Κάποιες από τις shimmery σκιές έχουν λίγο περισσότερο glitter και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο fall out κατά τη χρήση.
Γενικά, εγώ προσωπικά, θα πρότεινα να ξεκινήσετε το μακιγιάζ από τα μάτια αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε την παλέτα.

Τώρα όσον αφορά τη απόδοση των σκιών έχω να πω πως έχω εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα. Οι σκιές γράφουν απίστευτα καλά και πολύ έντονα (ακόμα και οι ανοιχτόχρωμες) ενώ επίσης απλώνονται εύκολα και κάνουν πάρα πολύ καλό blending. Το μέγεθος κάθε σκιάς είναι μεγαλύτερο, συγκριτικά με άλλες παλέτες της Makeup Revolution, με βάρος 1,1gr/σκιά και η τιμή της παλέτας στο επίσημο online κατάστημα Tam Beauty είναι 12.5€ (χωρίς να έχει κάποια έκπτωση).
Τέλος η συγκεκριμένη παλέτα είναι cruelty free όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας όπως επίσης είναι και vegan και gluten free. Μια υπέροχη παλέτα κατάλληλη για όλους δηλαδή!

Τα συμπεράσματά μου για την παλέτα;
Πρόκειται για ένα προϊόν που αξίζει απόλυτα τα χρήματα που θα δώσεις. Φυσικά στη σύγκριση τιμής-ποιότητας βγαίνεις απόλυτα κερδισμένη καθώς η τιμή είναι πολύ καλή και δελεαστική για ένα τόσο ποιοτικό προϊόν.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν έχει έρθει η παλέτα της Soph στα ελληνικά καταστήματα καλλυντικών (online και φυσικά) αλλά μπορείς πάντα να την παραγγείλεις από το Tam Beauty, αν δεν μπορείς να περιμένεις να έρθει Ελλάδα (πληροφορίες σχετικά με την αποστολή αλλα και τα έξοδα αποστολής θα βρεις εδώ).

 

Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν της Makeup Revolution κι αν ναι, ποια η γνώμη σου για την συγκεκριμένη εταιρεία; Περιμένω τα σχόλια σου όπως κάθε φορά!

Ποια θα είναι η επόμενη παλέτα που θα δεις σε review;
Μπες τώρα στο Instagram stories μου και ψήφισε ποια θέλεις εσύ…

 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: