Αφού που λες είδα ότι έχω 4 “Sephora fiber mask” μάσκες εδώ και καιρό στα συρτάρια μου αποφάσισα πως ήρθε η ώρα  να τις δοκιμάσω. Μιλάω  γι αυτές τις περίεργες μάσκες που ουσιαστικά είναι ένα πανάκι το οποίο έχει ανοίγματα σε μάτια , μύτη , στόμα και όταν το φοράς είσαι λίγο σαν φάντασμα. (ευτυχώς η Ανθούλα έχει συνηθίσει να με βλέπει με μάσκες γενικά οπότε δε τρόμαξε το παιδί!!)

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η πρώτη μάσκα που είπα να δοκιμάσω ήταν η Rose mask η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα χάρη στα εκχυλίσματα τριαντάφυλλου που περιέχει. Μία βαθιά ενυδάτωση τη χρειάζομαι, σκέφτηκα , καθώς πρόσφατα ανακάλυψα πως μάλλον η επιδερμίδα μου είναι λίγο αφυδατωμένη!

sephora fiber mask rose

Ένα ένα τα βήματα τώρα…. Παίρνεις τη συσκευασία την ανοίγεις και μέσα βρίσκεις ένα “σακουλάκι” όπου μέσα περιέχεται η μάσκα (το πανάκι που λέγαμε). Όταν ανοίξεις το σακουλάκι για να βγάλεις το πανάκι βλέπεις ότι μέσα έχει και κάποιο υγρό… Προφανώς πρόκειται για τα συστατικά που μετατρέπουν το πανάκι σε μάσκα! Βγάζεις τη μάσκα , τη ξεδιπλώνεις προσεχτικά (εντάξει είναι λίγο μπέρδεμα τη πρώτη φορά…) και τη τοποθετείς στο πρόσωπο σου.
Στη συνέχεια περιμένεις 15 λεπτά (κλεισμένη σε κάποιο δωμάτιο μη σε δει κανείς και τρομάξει…) και μετά βγάζεις τη μάσκα και με το προϊόν που έχει μείνει στο πρόσωπο σου κάνεις απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Στις οδηγίες λέει ότι δε χρειάζεται ξέβγαλμα.

 

Οι εντυπώσεις μου…. Αρχικά να σου πω ότι μυρίζει έντονα τριαντάφυλλο από τη στιγμή που τη βγάζεις από τη συσκευασία. Αυτό βέβαια εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου.
Κατά τα 15 λεπτά που την είχα στο πρόσωπο μου δε μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι ιδιαίτερο. Στη συνέχεια αφαιρώντας τη μάσκα υπήρχε όντως ακόμα προϊόν στο πρόσωπο μου το οποίο με λίγο μασάζ απορροφήθηκε αμέσως. Δε με ευχαρίστησε πολύ το γεγονός ότι δε ξέπλυνα το πρόσωπο μου μετά τη χρήση. Αυτό  όμως ήταν καθαρά  δικό μου θέμα γιατί πραγματικά δε νιώθεις να υπάρχει στην επιδερμίδα σου κάτι εφόσον απορροφηθεί. 

Στην ουσία τώρα… Μπορώ να πω ότι ένιωσα αρκετά απαλό το δέρμα μου μετά τη χρήση της μάσκας που σημαίνει ότι κάποια δουλειά την έκανε. Δεν ξέρω αν ήταν extra ενυδάτωση η απλή ενυδάτωση αλλά πάντως ενυδατώθηκε. Ακόμα και σήμερα που έχει περάσει μία μέρα νιώθω το δέρμα μου κάπως καλύτερα. Επίσης φαινόταν αρκετά πιο λαμπερό το δέρμα . Εντάξει , όχι σε φάση έχω βάλει 3 κιλά Highlighter αλλά πιο φωτεινό από ότι συνήθως σίγουρα.

Σε γενικές γραμμές και με δεδομένο ότι τη χρησιμοποίησα μία φορά μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένη (δε μπορώ να πω με σιγουριά όμως ότι μία δοκιμή είναι ικανοποιητική για μία ολοκληρωμένη άποψη).

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια από τις fiber masks των Sephora , και αν ναι ποια ήταν αυτή?

Untitled

2 thoughts on “Sephora Fiber mask – Rose mask!”

  1. Xaxaxaxaxa τέλεια φωτογραφία!!!! Δεν αρέσει καθόλου στο δέρμα μ το τριαντάφυλλο οπότε δε νομιζω να τη δοκίμασω!φιλιαα

    1. Εγώ τη δοκίμασα γνωρίζοντας ότι δε μου προκαλεί κάποιο θεμα το τριαντάφυλλο αφού χρησιμοποιούσα και κρέμα ενυδάτωσης παλιότερα.
      Φιλιά πολλά πολλά!!! 😀

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: