Και ναι, την αγάπη μου για τα μανό της CND την γνωρίζετε ήδη! Σας έχω ξαναμιλήσει εξάλλου και για προηγούμενες συλλογές τους που έχω δοκιμάσει εδώ και εδώ!
Με τη νέα σεζόν λοιπόν ήρθε και η νέα συλλογή και ονομάζεται Craft Culture. Να σας πω για αρχή ότι λάτρεψα την συσκευασία τους, κυριολεκτικά μιλάμε για το κουτί! Σαν από τζιν φτιαγμένο με εμφανή τα στοιχεία του craft, όπως αναφέρει και το όνομα του! Τόσο η συσκευασία όσο και τα χρώματα (βαθιά κόκκινα αλλά και μπλε τύπου παλαιωμένα) κάνουν φανερό ότι πρόκειται για φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή!

Παρέλαβα λοιπόν τη συσκευασία μου (έγινε unboxing στο Snapchat…και αν δε με ακολουθείς ακόμα απορώ γιατί!! Με βρίσκεις με το username: marinavisk) και η χαρά μου μόλις αντίκρισα τα χρώματα ήταν απίστευτη! Για αρχή να σας πω ότι λατρεύω αυτό το βαθύ πράσινο σε οποιοδήποτε αντικείμενο, ρούχο, μανό, σκιά…παντού απλά!

Το αγαπημένο μου από αυτή τη συλλογή ονομάζεται Vinylux Fern Flannel #224 και πρόκειται για ένα σκούρο πετρόλ με μία λάμψη shimmer μέσα και ένα τέλειο opaque τελείωμα και για να είμαι ειλικρινής αυτό έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής και γι’ αυτό θα σας μιλήσω σήμερα! Η εμπειρία μου; Όπως και με προηγούμενα μανό Vinylux Weekly Polish έμεινα αρκετά ικανοποιημένη!

craft culture collection cnd

✔ Το αποτέλεσμα! Φοβερό αποτέλεσμα και το χρώμα φαίνεται στα νύχια ακριβώς όπως αυτό που βλέπεις στη συσκευασία!
 Διάρκεια! Με τη χρήση του Vinylux Top Coat το χρώμα παραμένει στα νύχια για 5-7 ημέρες! Σε εμένα προσωπικά έχει τύχει περίοδος να μείνει και πάνω από εβδομάδα χωρίς χαλάσει η να ξεθωριάσει αλλά κατά κανόνα μένει 5-7 ημέρες άνετα!
✔ Φόρμουλα! Το λέω και το ξανά λέω κάθε φορά που θα μου δοθεί η ευκαιρία ότι τα συγκεκριμένα μανό τα προτιμώ για το λόγο ότι η φόρμουλά τους είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς είναι 3-Free. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουένη ή DBP.
 Στρώσεις! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μανό θέλει 2 στρώσεις σίγουρα για να φανεί όπως ακριβώς στο μπουκάλι και πιστεύω πως η αιτία είναι το shimmer που το κάνει να φαίνεται λίγο διάφανο με μία μόνο στρώση! Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό απλά θέλει λίγο περισσότερο χρόνο, αυτό και μόνο!

Το δεύτερο χρώμα από τη νέα συλλογή Craft Culture – Vinylux Patina Buckle #227 που έχω στη συλλογή μου δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (καθώς έχω φάει τον έρωτα με το πετρόλ) αλλά επιφυλάσσομαι να το δοκιμάσω και να σας κάνω ένα αναλυτικό update και φυσικά πολλές φωτογραφίες σε Instagram, Facebook και φυσικά Snapchat(marinavisk)!

Τη νέα συλλογή της CND θα τη βρεις στη σελίδα της Creative Group φυσικά! Δοκίμασέ τη και θα σε ενθουσιάσει!

Untitled

Credits: Images are mine

Facebook | Twitter | Instagram | YouTube  

Vinylux Fern Flannel #224

9

Απόδοση

9.5/10

Διάρκεια

8.9/10

Φόρμουλα

9.9/10

Χρήση

7.7/10

Pros

  • Αποτέλεσμα! Φοβερό αποτέλεσμα και το χρώμα φαίνεται στα νύχια ακριβώς όπως αυτό που βλέπεις στη συσκευασία!
  • Διάρκεια! Με τη χρήση του Vinylux Top Coat το χρώμα παραμένει στα νύχια για 5-7 ημέρες!
  • Φόρμουλα! Τα συγκεκριμένα μανό τα προτιμώ και για το λόγο ότι η φόρμουλά του είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς είναι 3-Free. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουένη ή DBP.

Cons

  • Στρώσεις! Το συγκεκριμένο μανό θέλει 2 στρώσεις σίγουρα για να φανεί όπως ακριβώς στο μπουκάλι!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: