Ο Δεκέμβριος μπήκε και ξεκινάμε τα Χριστουγεννιάτικα posts!
Yeaaaah!
Να πω την αλήθεια είναι απλά η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου! Αγαπάω τα Χριστούγεννα και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την εποχή. Φωτάκια παντού, δέντρα στολισμένα, δώρα, ταινίες, τραγούδια, γιορτινά τραπέζια,… τα πάντα απλά!

Αποφάσισα λοιπόν φέτος όσα posts ανέβουν μέσα σε αυτό το μήνα να είναι καθαρά σε Christmas mood, έτσι, για να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τις 5 χριστουγεννιάτικες ταινίες που θέλω να βλέπω κάθε χρονιά αυτή την περίοδο και δεν έχουν καμία σχέση με τον Σκρούτζ και άλλα τέτοια τύπου στο πνεύμα των Χριστουγέννων… ευτυχώς είναι ακόμα μικρή η Ανθούλα και δε χρειάζεται να βλέπουμε ακόμα μόνο Χριστουγεννιάτικα παιδικά!

1.The Holiday!

Από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες που βλέπω ξανά και ξανά! 2 γυναίκες αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια για τις ημέρες των γιορτών, η μία από Αμερική και η άλλη από Μεγάλη Βρετανία. Εκεί όπου θα βρεθούν θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους φυσικά! 
Κλασική ρομαντική comedy που με δυσκολία παρακολουθεί μεγάλη μερίδα του ανδρικού κοινού!
Παίζουν Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black κ.α.
Imdb

2. Love Actually!

10 άνθρωποι που συνδέονται μεταξύ τους και 10 διαφορετικές ιστορίες αγάπης, έρωτα και απιστίας! Παρακολουθούμε τη ζωή τους 1 μήνα πριν περίπου πριν τις γιορτές!
Μία ταινία ιδιαίτερα γλυκιά και ρομαντική η οποία διαθέτει χιούμορ αλλά και πολλά κλισέ, η αλήθεια είναι!
Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες κυρίως λόγω της πληθώρας των Βρετανών ηθοποιών που παίζουν σε αυτή! Μα έχουν μία τόσο υπέροχη προφορά όλοι (για να μη μιλήσω για τον Hugh Grant που λατρεύω).
Imdb

3. Home Alone!

Όχι πείτε την αλήθεια, ποιος δεν έχει την ταινία αυτή! Είναι δυνατόν; 
Πρόκειται για την πιο κλασική Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών! Ο μικρός που ξεχνιέται μόνος στο σπίτι, οι κλέφτες που πάνε να ληστέψουν το σπίτι του και τα κόλπα που κάνει για να τους απωθήσει και να προστατέψει τον χώρο του έχουν κάνει γενιές και γενιές να γελάσουν από το 1990 που πρωτοκυκλοφόρησε η ταινία!
Φυσικά δεν έφτανε μία μόνο οπότε βγήκαν και μια – δυο συνέχειες!
Imdb

4. Fred Claus!

Ο Fred είναι ο αδερφός του Άγιου Βασίλη. Είναι λίγο ξυνούλης και δεν αγαπάει και πολύ τα Χριστούγεννα αλλά ξαφνικά αναγκάζεται να μεταφερθεί στο Βόρειο Πόλο και τότε ξεκινάει το δράμα… του! Μία ευχάριστη ταινία για τα Χριστούγεννα που απλά θα σου κρατήσει συντροφιά όταν δεν έχεις τι άλλο να δεις την οποία παρ’ όλα αυτά αγαπάω αρκετά και βλέπω κάθε χρόνο!
Imdb

5. The Family Man!

Για κάποιο λόγο δεν είμαι και τεράστια φαν του Nicolas Cage αλλά τη συγκεκριμένη ταινία την παρακολούθησα, και την παρακολουθώ ακόμα, άνετα! Ο Jack Campbell είναι ελεύθερος και πλούσιος στη Νέα Υόρκη και τα έχει όλα όταν ξαφνικά την ημέρα των Χριστουγέννων ξυπνάει και… έχει γυναίκα, παιδιά και σίγουρα δε ζει στη Νέα Υόρκη!
Ωραία ταινία, ρομαντική ιδιαίτερα και ίσως με λίγα δραματικά στοιχεία.
Imdb

🎄 Περιμένω τα σχόλια σας με τις δικές σας αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες! Είναι κάποια που βλέπετε κάθε χρόνο ξανά και ξανά κι εσείς όπως εγώ; 🎄 

Untitled

4 thoughts on “My 5 favorite Christmas movies!”

    1. Είπαμε… 5 αγαπημένες ταινίες εκτός από όλα αυτά τα Σκρούτζ και σε φάση πνεύμα των Χριστουγέννων και κλασικός Αϊ Βασίλης!

  1. Santa’s Slay (2005) η εναλλακτικη
    χριστουγεννιατικη προταση για ταινια
    ,βλεπεται ευχαριστα!!!!!!!

    1. Είμαι σίγουρη πως δεν την έχω δει αλλά θα φροντίσω άμεσα! Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: