Νέος μήνας, νέα αρχή λένε… και στην περίπτωσή μου πολύ πολύ νέα αρχή (για την οποία θα σας μιλήσω αναλυτικά σε επόμενο post). Με τη νέα αρχή αυτή λοιπόν προσπαθώ όοοοσο μπορώ να μπω σε ένα πρόγραμμα και να είναι λίγο πιο ταχτοποιημένη η ζωή μου ώστε να τα καταφέρνω όλα λίγο καλύτερα! Για να είναι πιο ταχτοποιημένο και το σπίτι αποφάσισα να ξεκινήσω κι εγώ το Minimalist Game
Η ιδέα του “παιχνιδιού” προέρχεται αρχικά από τους The Minimalists, οι οποίοι οκ, έχουν περάσει σε άλλη φάση την ιδέα του μινιμαλισμού και σίγουρα δε θα μπορούσα να ακολουθήσω όλα όσα λένε και προτείνουν!
Εγώ όμως το ανακάλυψα από μία αγαπημένη blogger, τη Φαίδρα, μέσα από το post της για το δικό της αντίστοιχο “παιχνίδι”!

Τι πρέπει να κάνεις αρχικά: Επιλέγεις μία φίλη/ένα φίλο που θα ήθελε να παίξει κι αυτός και να ξεκαθαρίσει λίγο το σπίτι του και κάθε μέρα του μήνα πρέπει να πετάτε και από κάτι. Την πρώτη ημέρα 1 αντικείμενο, τη δεύτερη 2, την τρίτη 3 και πάει έτσι μέχρι που την 30η πρέπει να πετάξεις 30! Όταν λέμε πετάμε εννοούμε να φύγει από το σπίτι! Δεν είναι ανάγκη να πάει στα σκουπίδια. Μπορείς να πουλήσεις, να χαρίσεις, να ανακυκλώσεις! Εξάλλου κάτι που είναι άχρηστο για εμάς μπορεί για κάποιον άλλον να είναι χρήσιμο!

Οκ, έχω ήδη τρομάξει και αγχωθεί για το πως θα τα καταφέρω αλλά πιστεύω πως θα καταφέρω να βρω τόσα άχρηστα πράγματα! Αν πάει καλά και σωστά το παιχνίδι μέσα σε 30 ημέρες θα έχεις ξεφορτωθεί περίπου κοντά στα 500 αντικείμενα! Τρομαχτικό!

Λοιπόν εγώ ξεκινάω μόνη το παιχνίδι, αν και θα με στηρίζει σε αυτό ο Νίκος πιστεύω, και κάθε μέρα θα ανεβάζω μία φώτο στο instagram με το τι έφυγε εκείνη την ημέρα και το hastag #minimalistgamebdr.
Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο παιχνίδι μου και να ξεκινήσετε κι εσείς το δικό σας Minimalist Game ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας με το ίδιο hastag για να μπορώ να τις βλέπω!

Σήμερα είναι η πρώτη μου ημέρα και το αντικείμενο που φεύγει είναι:

 

#theminimalistgame μόλις ξεκίνησε! Day 1: ξεκαθάρισα τα πινέλα μου και αυτό πια έχει καταστραφεί! Δεν ξέρω γιατί το κρατούσα τοοοοσο καιρό! {Νέο post με λεπτομέρειες έρχεται στο blog!!} #newproject #minimal #cleanmyhouse #bloggerslife #momslife #bblogger #heraklion #cometomybdr

A photo posted by Marina 💕 (@marinavisk) on

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: