Ας είμαστε ειλικρινείς! Λίγο πολύ όλες ψάχνουμε συνέχεια για νέες, καλές, ποιοτικές και οικονομικές εταιρείες καλλυντικών. Εγώ τουλάχιστον δε σταματάω ποτέ να ψάχνω για νέες προτάσεις, τόσο για τον εαυτό μου αλλά και για εσάς φίλες μου!
Τον Μάιο του 2016 σας μίλησα για τη Wet n Wild, πολύ πριν ακόμα γίνει χαμός στα Blogs και το YouTube με τα προϊόντα της.
Έτσι και πριν ένα χρόνο περίπου σας μίλησα στο YouTube για την Makeup Revolution δείχνοντάς σας ταυτόχρονα και κάποιες αγορές που είχα κάνει από το site τους Tam Beauty. Τότε ακόμα δεν είχε γεμίσει το Ελληνικό YouTube με τις παλέτες και τα Highlighters της και σίγουρα δεν υπήρχαν πολλές κοπέλες που να ψωνίζουν από το Αγγλικό online κατάστημά τους.

Για τη Makeup Revolution θα μιλήσουμε και σήμερα εδώ και ο βασικός λόγος είναι ότι δεν χρειάζεται πια να κάνεις τις αγορές σου από το δικό τους online κατάστημα αφού αρκετά από τα προϊόντα τους υπάρχουν και στην Ελλάδα, σε πάρα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και στα Hondos.
Βέβαια εγώ συνεχίζω να ψωνίζω από το δικό τους κατάστημα γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν όλα τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά και επίσης είναι πιο οικονομικά αν τα αγοράσεις από τη σελίδα τους. 

makeup revolution

Η Makeup Revolution ανήκει στην TamBeauty (όπως και αρκετές άλλες οικονομικές, και μη, εταιρείες καλλυντικών). Όλα της τα προϊόντα είναι cruelty free ενώ πολλά είναι και gluten free όπως και κατάλληλα για vegan. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ σημαντικά για εμένα, πρώτον γιατί θέλω όσο και όποτε μπορώ να στηρίζω εταιρείες που δεν κάνουν πειράματα σε ζώα αλλά και γιατί δείχνουν ότι προσέχουν τα συστατικά που χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους.
Η ποιότητα των προϊόντων της είναι αρκετά υψηλή ενώ οι τιμές τους είναι  κάτι παραπάνω από super αφού μπορείς να βρεις τρομερή παλέτα σκιών με 7 και 8 ευρώ μόνο!
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει αρκετά καλλυντικά της Makeup Revolution και την λάτρεψα. Τώρα περιμένω και μία ακόμα μεγαλούτσικη παραγγελία (4-5 παλέτες και φυσικά το νέο concealer τους Conceal & Define το οποίο φημολογείται πως είναι dupe για το Shape tape concealer της tarte!).

makeup revolution

Και αφού αναφέρθηκα στο dupe προϊόν τους, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η Makeup Revolution έχει πολλά προϊόντα που είναι dupes πολύ γνωστών και ακριβών προϊόντων high end εταιρειών! Ένα ακόμα παράδειγμα είναι η παλέτα  Iconic Division η οποία θεωρείται dupe για την Subculture της Anastasia Berverly Hills (σύντομα review post για την Iconic Division). Τα dupes δεν είναι ψεύτικα μούφα καλλυντικά, noname αντιγραφές. Τα dupes είναι προϊόντα οικονομικά, γνωστών εταιρειών, τα οποία αντιγράφουν κατά κάποιο τρόπο γνωστά high end προϊόντα (κυρίως αντιγράφουν τις αποχρώσεις τους). Τα dupes λόγω του ότι προέρχονται από γνωστά brands (makeup revolution, w7, wet n wild,…) είναι και ιδιαίτερα ποιοτικά συνήθως. Ίσως δεν έχουν την απόδοση ή τη διάρκεια που έχει κάποιο High end, ή δεν έχουν μία συσκευασία που θα θέλεις να στολίσεις στο boudoir σου, αλλά γι’ αυτό είναι και τόσο πιο οικονομικά συγκριτικά με τα high end.

Τώρα όσον αφορά το online κατάστημα Tam Beauty.
✳ Μέσα από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι είναι ένα έμπιστο κατάστημα. Κάνει πωλήσεις σε όλο τον κόσμο εξάλλου.
✳ Είναι Αγγλικό κατάστημα οπότε δεν πληρώνουμε τελωνείο για τις αγορές μας (τελωνείο πληρώνουμε μόνο για ότι προέρχεται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ξεπερνάει τα 22 ευρώ περίπου).
✳ Έχει 6 ευρώ έξοδα αποστολής και αν κάνεις παραγγελία από 40 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα. Φυσικά με 40 ευρώ θα πάρεις πολλά πράγματα από το Tam Beauty (από τη Makeup Revolution αλλά και τις άλλες εταιρείες που έχει όπως η I Heart Makeup και η Freedom Makeup London).
✳ Η αποστολή και η παραλαβή γίνεται σε γενικές γραμμές πολύ γρήγορα. Στην προηγούμενη παραγγελία μου σε 6 εργάσιμες ημέρες είχα τα πράγματα στα χέρια μου. Βέβαια τώρα υπάρχει ένα γενικό πρόβλημα με τα αεροδρόμια και γενικά τις παραλαβές στην Ελλάδα καθώς έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα με το τελωνείο και υπάρχει γενική καθυστέρηση σε όλα τα δέματα από όπου κι αν προέρχονται. Η παραγγελία μου ας πούμε βλέπω από το tracking number ότι έχει φύγει από Αγγλία…λογικά σε 2-3 ημέρες θα έπρεπε να έχω τα πράγματα…θα σας ενημερώσω μόλις φτάσουν!

makeup revolution

Σύντομα θα ξεκινήσουν αναλυτικά review posts με όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από την Makeup Revolution. Θα σας δώσω όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ και θα σας πω ειλικρινά ποια σας προτείνω να δοκιμάσετε και ποια όχι (τα περισσότερα τα έχω αγαπήσει αλλά όπως σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν και προϊόντα που δε με ενθουσίασαν και δε νομίζω πως αξίζει να χάσετε το χρόνο και τα χρήματά σας με αυτά), και θα ξεκινήσω με παλέτα σκιών!

Εσύ έχεις δοκιμάσει προϊόντα της Makeup Revolution και αν ναι ποια είναι αυτά;

 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: