Ναι το ξέρω, τον τελευταίο μήνα σε έχω ταράξει τις παλέτες σκιών αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια. Σου υπόσχομαι πως το επόμενο review θα είναι για κάτι άλλο. Ίσως για το νέο liquid highlighter από την Makeup Revolution;

Ας παραμείνουμε στο σήμερα όμως και στην παλέτα Iconic Division που πολλά λέγονται γι’ αυτή. Πρώτα από όλα να σου πω πως βάση των αποχρώσεων της η συγκεκριμένη παλέτα θεωρείται dupe για την παλέτα Subculture της Anastasia Beverly Hills. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν έχω την παλέτα της ABH οπότε δεν μπορώ να σου πω αν όντως είναι όσων αφορά την φόρμουλα και την ποιότητα αλλά όσων αφορά τις αποχρώσεις, ναι, μοιάζουν αρκετά!! Η Iconic Division είναι μία καλή οικονομική επιλογή αν θέλεις να κάνεις κάποια eyelooks βασισμένα στην Subculture.

 

Ας δούμε την παλέτα μας όμως!
Όσον αφορά τη συσκευασία της είναι πλαστική αλλά πρόκειται για αρκετά γερή κατασκευή, όπως όλες οι παλέτες της Makeup Revolution. Δεν έχει καθρέφτη βέβαια αλλά είναι διαφανής από μπροστά ώστε να μπορείς να βλέπεις τις σκιές που περιέχει. Επίσης δεν έχει κάπου και ονομασίες για τις σκιές…αυτό με στεναχωρεί αλλά δεν μειώνει την αξία και την ποιότητα της παλέτας!
Περιέχει 15 pans με σκιές τα οποία είναι τετράγωνα και περιέχουν ποσότητα 1,1g. Δεν τη λες και λίγη ποσότητα…θα σου κρατήσει για υπερβολικά πολύ καιρό και άπειρα eyelooks σίγουρα!
Να τονίσω πως είναι Cruelty Free, Gluten Free και Vegan και η συγκεκριμένη παλέτα!

Οι σκιές!
Η συσκευασία περιέχει όπως είπαμε 15 σκιές από τις οποίες οι 12 είναι matte, 2 είναι shimmery και το λευκό…αχ το λευκό αυτό είναι μαγικό! Είναι μία λευκή/μπεζ απόχρωση η οποία όμως είναι λίγο holographic! Οι αποχρώσεις γενικά είναι αρκετά έντονες και ιδιαίτερα θερμές κατά κύριο λόγο! Έχει παρ’όλα αυτά και κάποιες πιο απαλές αποχρώσεις τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως μεταβατικά χρώματα αλλά και το μαύρο (που σου έχω ξαναπεί αγαπημένη μου αναγνώστρια ότι το βρίσκω πολύ θετικό να υπάρχει μέσα στις παλέτες). Φυσικά αν θέλεις κάποια λάμψη για το κόκαλο του φρυδιού ή την εσωτερική γωνία…έχεις το super holographic λευκό της!! 
Όσον αφορά την απόδοσή τους τώρα. Οι matte σκιές γράφουν ιδιαίτερα έντονα και καθαρά. Κάνουν πολύ καλή ανάμειξη αλλά αν θες την γνώμη μου πρέπει να είσαι λίγο προσεχτική κατά την χρήση! Έχουν λίγο fall out οπότε μπορεί να λερωθείς λίγο καθώς πρόκειται για έντονες και κυρίως σκούρες αποχρώσεις!
Και πάλι τις 2 shimmery σκιές σου προτείνω να της τοποθετήσεις με βρεγμένο, συνθετικό πινέλο για πιο έντονο αποτέλεσμα. Ειδικά η χρυσοπράσινη δεν γράφει σχεδόν καθόλου αν την τοποθετήσεις έτσι απλά και θα χρειαστείς να περάσεις ξανά και ξανά για να φανεί αποτέλεσμα…σκέψου δεν έγραψε καθόλου καλά ούτε όταν την δοκίμασα απλά με το δάχτυλο που συνήθως με το δάχτυλο φαίνονται πιο έντονες!

 

Στην προτείνω;
Για την τιμή της που είναι 5,60 ευρώ (χωρίς έκπτωση) σε σχέση με την ποσότητα προϊόντος (1,1g/σκιά) και τις αποχρώσεις (15) σου την προτείνω σίγουρα! Έχει ωραίες αποχρώσεις με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις αρκετά διαφορετικά μακιγιάζ και η ποιότητα της παλέτας συνολικά είναι πολύ καλή!
Αν αγαπάς όμως το ελαφρύ μακιγιάζ δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για εσένα καθώς περιέχει σκούρες αποχρώσεις κυρίως.
Με χαλάει που δεν έχει καθρέφτη, που δεν έχει ονόματα στις σκιές (προσωπικό κόλλημα που δεν θα πρέπει να σε επηρεάσει αλλά το αναφέρω αφού θέλω να κάνω ένα αντικειμενικό review) και η απόδοση στη χρυσοπράσινη shimmery σκιά…2 shimmery έχεις όλες κι όλες στην παλέτα, δεν λέει να μη γράφει η μία από τις δύο!

Αυτά από εμένα και σήμερα! Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο να αποφασίσεις αν σου κάνει ή όχι η συγκεκριμένη παλέτα της Makeup Revolution!
Άφησέ μου σχόλιο με το προϊόν που θέλεις να είναι το επόμενο review – liquid highlighter ή highlighter σε μορφή σκιάς σε παλέτα;

 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: