Λοιπόν εδώ είμαστε πάλι και σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα πολύ αγαπημένο μου θέμα!!
Δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί (αν και νομίζω το έχω αναφέρει εδώ στο νούμερο 26) αλλά βλέπω πολλές σειρές (ξένες) και η αγαπημένη μου είναι τα Φιλαράκια!
Ναι, ναι ξέρω! “Δεν τα βαρέθηκες ακόμα?” “200 φορές τα έχεις δει” …και άλλα τέτοια!
Όχι λοιπόν! Δεν τα βαρέθηκα ακόμα! Τα βλέπω κάθε Σαββατοκύριακο στο Star τόσα χρόνια και κατά διαστήματα βάζω και βλέπω όλα τα επεισόδια τους από την αρχή ξανά!

Friends tv show
Έχουν περάσει 21 σχεδόν χρόνια από τις 22 Σεπτεμβρίου 1994 που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο τους και 11 από τις 6 Μαΐου που ολοκληρώθηκε η σειρά! 
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλά ξέρω απέξω σχεδόν όλες τις ατάκες τους και παρόλα αυτά γελάω κάθε φορά!! Ο Νίκος πολλές φορές μου λέει “δεν καταλαβαίνω πια γιατί γελάς” ή “τι βρίσκεις πια αστείο?” ….ααααχ άμα δεν είσαι fan της σειράς δεν καταλαβαίνεις!!! χαχαχα!

Κατά διαστήματα λοιπόν διαβάζω διάφορα άρθρα από δω κι από κει σχετικά με τη σειρά….ακόμα γράφουν!!
Τα 2 που μου άρεσαν περισσότερο αυτό το καιρό: 

  1. If The Characters Of “Friends” Had The Internet   Τι θα γινόταν αν τα Φιλαράκια είχαν Internet? Ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα επέλεγε ο κάθε ένας? Έτσι στα γρήγορα… Η Rachel το Facebook φυσικά . Η Monica τι άλλο πέρα από το Pinterest με τους πίνακες της στην εντέλεια φτιαγμένους! Ο Chandler και το περίεργο χιούμορ του είναι ότι χρειάζεται το Twitter ενώ η Phoebe τραγουδάει “Smelly cat” στο youtube φυσικά! Τέλος ο Ross επιστήμονας….doctor…θα επέλεγε το πιο επαγγελματικό LinkedIn ενώ ο Joy θα ήταν συνέχεια μέσα στο Tinder να γνωρίζει νέα πρόσωπα….γυναικεία κατά κύριο λόγο!! 😉
  2. Definitive Proof That “Friends” And “How I Met Your Mother” Are Basically The Same Show  Λοιπόν από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι μοιάζουν αρκετά οι δύο σειρές και με έβγαζαν τρελή! Να πω ότι έβλεπα How I Met Your Mother και μου άρεσε πολύ αλλά έβλεπα και πολλές ομοιότητες! Τώρα ήρθε και αυτό το άρθρο να ενισχύσει τη γνώμη μου με αποδείξεις!! Λίγα στα γρήγορα….Εκτός ότι πρόκειται για μια παρέα στη NY που όλη μέρα κάθονται σε ένα καφέ/μπαρ έχουμε και ομοιότητες χαρακτήρων! Η γυναίκα καριέρας (Rachel / Robin), το καλό nerdy παιδί που ερωτεύεται τη γυναίκα καριέρας (Ross / Ted) στο πρώτο επεισόδιο κιόλας και γίνεται καθηγητής κάποια στιγμή! Ο “γκομενιάρης” ας το πούμε (Joy / Barney) αλλά και το ανδρόγυνο γεννημένοι ο ένας για τον άλλο (Monica-Chandler / Lily-Marshall)….για περισσότερες αποδείξεις ρίξτε μια ματιά στο άρθρο πιο πάνω!!

Αυτά από εμένα για τώρα! Θα επανέλθω…είτε με τα Φιλαράκια είτε με άλλες αγαπημένες σειρές!!
Εσείς παρακολουθείτε τώρα κάποια σειρά που σας αρέσει ή έχετε κάποια αγαπημένη?

Untitled

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: