Μετά από ένα ακόμα poll στο Instagram Stories εσείς διαλέξατε το επόμενο review να είναι για την παλέτα της Makeup Revolution Earth από τη σειρά My Sign! Φυσικά εγώ είμαι Τοξότης και θα έπρεπε κανονικά να επιλέξω την παλέτα Fire αλλά…δεν θυμάμαι γιατί διάλεξα την Earth! Σίγουρα η Air και η Water (που είναι ακόμα πιο υπέροχες όσον αφορά τις αποχρώσεις τους) δεν ήταν σε stock όταν έκανα τις αγορές μου!

Κλασικά για την Makeup Revolution μπορείς να μάθεις περισσότερα αν θέλεις ΕΔΩ καθώς σου έχω και σχετικό “Meet the Brand” post!

Ας αρχίσουμε όμως!

Η παλέτα περιλαμβάνει 15 σκιές και έχει και matte αλλά και shimmer αποχρώσεις! Αυτό για μένα είναι πολύ θετικό γιατί σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ένα ολοκληρωμένο eye look χωρίς να χρειάζεσαι δεύτερη παλέτα!
14 από τις σκιές είναι pressed και έχουν βάρος 1.2g ενώ 1 σκιά είναι baked με βάρος 1g.
Αυτό που λίγο με χαλάει (χωρίς να έχει μεγάλη σημασία απλά εγώ έχω κόλλημα) είναι ότι δεν υπάρχει διαφάνεια με τα ονόματα των σκιών στη συσκευασία!
Η παλέτα είναι Cruelty Free, Vegan και Gluten Free (κάποια στοιχεία που πραγματικά εκτιμώ στη συγκεκριμένη εταιρεία) και περιλαμβάνει αποχρώσεις σχεδιασμένες να ταιριάζουν στα Γήινα ζώδια (Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος).

Η συσκευασία είναι πλαστική και δεν περιλαμβάνει καθρέφτη! Συνήθως οι παλέτες της Makeup Revolution έχουν καθρέφτη μέσα αλλά οι παλέτες της σειράς My Sign έχουν απλά διάφανο καπάκι.  Από τη μία σου λείπει ο καθρέφτης αλλά από την άλλη βλέπεις τις σκιές χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις τις παλέτες. 
Το κόστος της παλέτας, στο επίσημο κατάστημα Tam Beauty, είναι 8.40€  χωρίς κάποια έκπτωση (αυτή τη στιγμή έχει έκπτωση -10% και κοστίζει 7.57€). Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν βρίσκεις εύκολα τόσο ποιοτικές παλέτες σε αυτή την τιμή!

 

Όσον αφορά τις σκιές τώρα! Και σε αυτή την παλέτα όπως και την Sophx πιστεύω πως η ποιότητα της εταιρείας έχει ανέβει επίπεδο! Οι σκιές γράφουν πολύ όμορφα και αρκετά έντονα (οι ανοιχτόχρωμες έχουν και πάλι χαμηλό pigment αλλά δε σου δημιουργούν πρόβλημα). Κάνουν εύκολα blending ενώ οι shimmery αποχρώσεις μπορούν να σου χαρίσουν ένα μαγικό βραδινό μακιγιάζ! 
Έχουν πολύ μαλακή και πουδρένια υφή θα έλεγα και δεν χρειάζεσαι πάρα πολύ προϊόν για το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Θα πρέπει να είσαι λίγο προσεχτική βέβαια, καθώς έχουν κάποιο fall out μέσα στη συσκευασία όταν βάζεις το πινέλο (μπορεί να μεταφερθεί λίγη σκιά σε διπλανή θέση) αλλά κατά την τοποθέτηση στο μάτι δεν υπάρχει έντονο πρόβλημα!
Θα πρότεινα και πάλι να χρησιμοποιείς βάση σκιών πριν το μακιγιάζ σου αλλά οι συγκεκριμένες σκιές γράφουν πολύ ωραία και χωρίς βάση. Οι shimmery σκιές πιστεύω ότι έχουν πολύ καλύτερη και πιο έντονη απόδοση όταν τοποθετούνται με βρεγμένο πινέλο. 

 

Μην χάσεις τον Μυστικό Διαγωνισμό που σου έχω! Θέλεις να συμμετέχεις; Κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ και ακολούθησε τα βήματα στο email που θα λάβεις αμέσως μετά!

 

Αξίζει να την αγοράσεις; 
Ναι, ναι και πάλι ναι! Αν σου αρέσουν οι πιο γήινες αλλά και οι μοβ αποχρώσεις τότε είναι μία πολύ καλή παλέτα για εσένα!
Η σχέση τιμή-ποιότητα είναι και πάλι υπέρ σου! Οικονομικότατη αλλά άριστης ποιότητας!

Αν θέλεις να ψηφίσεις κι εσύ για την επόμενη παλέτα που θα κάνουμε review μπορείς να το κάνεις τώρα στο Instagram Stories μου!

 

 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: