Καλή εβδομάδα και καλή Μεγαλοβδομάδα να έχουμε λοιπόν!!
Πώς είστε? Δουλεύετε , έχετε άδεια , ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας και το αρνί στο χωριό?
Ο καιρός είπε να μας τα χαλάσει φέτος βέβαια αφού ξεκινάμε με βροχές και αέρα τη Μεγάλη εβδομάδα…ελπίζουμε όμως για μία ηλιόλουστη Κυριακή του Πάσχα!!

Για να επανέλθουμε στο σήμερα όμως μιας και η Κυριακή είναι 6 ημέρες μακρυά ακόμα…
Για σήμερα λοιπόν σας έχω DIY Body Scrub post!

 

DIY Body Scrub #diy #body #scrub

 

Απλό και πάρα πολύ εύκολο να το κάνετε σπίτι σας. Γιατί να ξοδεύετε ένα σωρό χρήματα για κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνες σας με υλικά που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια και με ελάχιστο κόστος?

Τι θα χρειαστείτε : 

  • ζάχαρη
  • λάδι 
  • αμυγδαλέλαιο
  • πορτοκάλι / lime 

Πως θα το ετοιμάσετε : 

  • Σε ένα βαζάκι βάζετε μερικές κουταλιές ζάχαρη (εξαρτάται την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε) και στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο , μία μικρή ποσότητα αμυγδαλέλαιο και μερικές σταγόνες από πορτοκάλι (και lime έχω ακούσει να χρησιμοποιούν αλλά δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σας πω αν είναι καλή ιδέα ή όχι!!). Τα ανακατεύετε και ….Έτοιμο!!!

Χρήση : Όταν μπείτε στο μπάνιο και θέλετε να ξυρίσετε τα πόδια σας για αρχή ξυρίστε τα απλά με λίγο νερό ή και με αφρό αν χρησιμοποιείτε. Πιθανότατα θα υπάρχουν τρίχες που είτε δεν ξυρίσατε καλά ή που έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο δέρμα και δε φύγανε! Τώρα ήρθε η ώρα του scrub. Με αρκετή ποσότητα από το body scrub Που φτιάξατε ξεκινάτε την απολέπιση στα πόδια σας. Αφού τελειώσετε και ξεπλύνετε καλά το δέρμα σας (επειδή έχει διάφορα λάδια το scrub μέσα μη δοκιμάσετε να ξυριστείτε χωρίς να πλύνετε με αφρόλουτρο πρώτα το δέρμα σας γιατί  δε θα κάνετε και πολύ καλή δουλειά!!) ξυριστείτε για ακόμα μία φορά! Ναι ίσως παίρνει λίγο χρόνο παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα θα σας αρέσει πολύ!

Αυτά από εμένα για σήμερα!!
Εάν το δοκιμάσετε περιμένω εντυπώσεις!!
Μήπως ξέρετε κάποια άλλη συνταγή για handmade προϊόντα όπως body scrubs?

Untitled

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: