Τι άλλο θα μπορούσε να σε βάλει σε Χριστουγεννιάτικο mood περισσότερο από την μουσική και τα κλασικά τραγούδια που μας αρέσει τόσο να ακούμε αυτή την περίοδο! Θα μου πεις, να τα ακούμε κοντά στα Χριστούγεννα όπως τώρα και όχι δύο μήνες πριν που ξεκίνησα εγώ!
Φυσικά ετοίμασα και την “Christmas songs” λίστα μου στο YouTube για φέτος! Κάθε χρόνο φτιάχνω νέα και πάντα έχει σχεδόν τα ίδια κομμάτια μέσα!

Ναι το ομολογώ! Είμαι τρελαμένη με τη γιορτή αυτή και την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί οπότε ξεκινάω πάντα λίγο (έως πολύ θα έλεγα) νωρίς να το γιορτάζω!

Σήμερα σας έχω μερικά από τα αγαπημένα μου Χριστουγεννιάτικα κομμάτια και μάλιστα και με την εκτέλεση που προτιμώ!

“Santa Baby” και μάλιστα το κλασικό από την Eartha Kitt!

 

Σε ποιόν δεν αρέσει αυτό το κομμάτι, όχι πείτε μου! “All I want for Christmas is you” μας τραγούδησε η Mariah Carey και νομίζω έχει γίνει all time classic πια!

Αυτό το κομμάτι μου φτιάχνει τρομερά τη διάθεση και νιώθω τα vibes των Χριστουγέννων στην ατμόσφαιρα! Επίσης ο Michael Buble, με την υπέροχη φωνή, είναι από τους πιο κατάλληλους για τέτοια τραγούδια όπως το “Holly Jolly Christmas”! 😉

Για κάποιο λόγο τα Χριστουγεννιάτικα κομμάτια και Frank Sinatra (τον οποίο υπεραγαπώ έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο μουσικό post…) τα έχω λίγο πακέτο. “Let it Snow, let it snow, let it snow”… λοιπόν και Frank Sinatra είναι άλλο ένα στανταράκι στη λίστα μου!

Όχι πείτε μου με ποια δικαιολογία θα έλειπε το “Santa Claus is coming to town” από μία απόλυτα Χριστουγεννιάτικη λίστα! Τώρα το θέλεις από τη φίλη μας Mariah, το θέλεις από αυτό το νέο αγοράκι, τον Bieber καλέ, που έχει κάνει πάταγο (και ακόμα απορώ γιατί), το θέλεις….το έχουν πει πολλοί!

Αυτά είναι μόνο τα 5 από τα πιο αγαπημένα μου! Τώρα αν σου άρεσαν και θέλεις να δεις όλη τη λίστα που ακούω και ξανά ακούω την περίοδο αυτή δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στη λίστα παρακάτω και μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου για να δεις και τα Χριστουγεννιάτικα βίντεο που σου ετοιμάζω!

Untitled

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: