Γεια σας #boudoiristas μου!!
Μα τι γίνεται πια φέτος το Μάρτιο? Τον ένα διαγωνισμό μετά τον άλλο σας έχω…μείνετε μέχρι το τέλος μαζί μου για να δείτε λεπτομέριες!!
Λοιπόν σήμερα μιλάμε για τα μανό CND Vinylux και την ανοιξιάτικη συλλογή τους Art Vandal!!
Εγώ όπως πιθανότατα έχω ξαναπεί δεν είμαι και πολύ καλή στο μανικιούρ!! Δε τα καταφέρνω βρε παιδί μου γι’αυτό και δε θα με δεις να αγοράζω πολύ συχνά μανό!
Όταν δοκίμασα όμως τα μανό αυτά σκέφτηκα να ένας καλός λόγος να αρχίσω (να προσπαθήσω έστω) να βάφω τα νύχια μου πιο συχνά!!

IMG_20160219_185919

Και τώρα αρχίζω με τα σχόλια μου όσο πιο περιεκτικά μπορώ…να μη σας πρίξω κιόλας!!
1ον στεγνώνουν αμέσως (πράγμα πολύ θετικό για εμένα που δεν έχω και τόσο χρόνο με την Ανθούλα στο σπίτι για πολύωρα μανικιούρ!!)
2ον έχουν τέλεια απόδοση (με ένα πέρασμα το χρώμα τους είναι πολύ καλό!! Φυσικά όπως και κάθε μανό με 2 στρώσεις είναι πολύ καλύτερα και πολύ πιο σταθερά)
3ον τέλεια διάρκεια (αυτό το top coat κάνει πολύ καλή δουλειά τελικά!! Με ένα πέρασμα που έκανα εγώ το Magenta Mischief  δε μου κράτησε 7 ημέρες αλλά μετά με 2 στρώσεις που το δοκίμασα κράτησε και με το παραπάνω!!)
4ον τα υπέροχα χρώματα τους : 
Το Magenta Mischief είναι ένα ιδιαίτερο φούξια θα το έλεγα και μοβ με υπέροχους μπλε-ροζ ιριδισμούς. Το Digi-Teal από την άλλη ,όπως αναφέρω και στο βίντεο παρακάτω, έχει κρεμώδη σύσταση και είναι ένα super trendy γαλάζιο χρώμα!

Τα Vinylux Weekly polish δεν περιέχουν formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene, MEK και εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή και απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια και με τη χρήση του Weekly Top Coat έχουν μοναδική λάμψη και μεγάλη διάρκεια.

****Παρακάτω σας έχω και το αναλυτικό βίντεο review στο κανάλι μου στο YouTube!!
Eεεεει και μη ξεχάσετε να κάνετε Εγγραφή!!!!****

Και τώρα πάμε στο διαγωνισμό μας!!!!! Yeaaaaah….
Σε συνεργασία με το e-creativegroup.gr , τέσσερις τυχερές φίλες του blog θα κερδίσουν από ένα Gift Box Vinylux ART Vandal. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και μπες στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Τρίτη 5 Απριλίου 2016.
a Rafflecopter giveaway

 

Το βίντεο με το αναλυτικό review θα το βρείτε εδώ : 

 

 

2 thoughts on “Art Vandal Collection by CND & Giveaway!!”

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: