Καλό μήνα!!
Ήρθε και ο Μάρτιος και σας έχω και πάλι διαγωνισμό!! Ήταν και ένας από τους στόχους μου για το 2016 εξάλλου αυτός…κάθε μήνα διαγωνισμός για εσάς αγαπημένες μου!!
Ο σημερινός μας διαγωνισμός τρέχει στο κανάλι μου στο YouTube και παρακάτω θα σας έχω και το αντίστοιχο βίντεο.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για την κεραλοιφή και στη συνέχεια λέμε και τα του διαγωνισμού….

Η κεραλοιφή είναι ουσιαστικά μία αλοιφή φτιαγμένη από μελισσοκέρι και ελαιόλαδο. Από τη στιγμή που είναι φτιαγμένη από δύο τόσο φυσικά και αγνά συστατικά λογικό είναι να έχει και πολύ καλές ιδιότητες!
Εγώ σήμερα θα σας αναφέρω 6 χρήσεις της κεραλοιφής (τις οποίες έχω δοκιμάσει!!).

  1. Στα εγκαύματα! Η κεραλοιφή έχει την ιδιότητα να είναι επουλωτική αλλά βοηθάει και στην ανάπλαση οπότε αν έχετε κάποιο έγκαυμα δοκιμάστε να βάλετε λίγη πάνω στο σημείο που έχετε καεί (φυσικά μιλάμε για εγκαύματα απλά από σίδερο , φούρνο , ήλιο ,…όχι να έχετε πάρει φωτιά!!!)
  2. Στα κοψίματα! Όπως και στα εγκαύματα λόγω των επουλωτικών ιδιοτήτων της η κεραλοιφή βοηθάει και στα κοψίματα.
  3. Στο σύγκαμα!! Δεν υπάρχει λόγος, κυρίως στα μωράκια ,να χρησιμοποιούμε διάφορες κρέμες όταν μπορούμε απλά να έχουμε στο σπίτι μας ένα βαζάκι με αυτό το τόσο φυσικό προϊόν!! Εγώ γενικά χρησιμοποιώ σπαθόλαδο στην Ανθούλα άμα συγκάψει αλλά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την κεραλοιφή και έχουμε καταργήσει τις κρέμες στο σπίτι για αυτό το σκοπό!
  4. Στις πληγωμένες θηλές από τις μανούλες που θηλάζουν τα μωράκια τους!! Ναι ναι, και πάλι λόγω των επουλωτικών ιδιοτήτων της η κεραλοιφή βοηθάει πολύ στις πονεμένες θηλές. Εκτός αυτού το προϊόν είναι από μόνο του αγνό οπότε δε θα επηρεάσει ίσως το μωράκι σας αν τύχει και θηλάσετε χωρίς να έχετε ξεπλύνει το στήθος σας πρώτα και την έχετε χρησιμοποιήσει πιο πριν.
  5. Στα σκασμένα χείλη! Όλες μας χρησιμοποιούμε, κυρίως τώρα το χειμώνα, κάποιο προϊόν για τα χειλή έτσι δεν είναι? Από liposan μέχρι και βαζελίνη. Την ίδια δουλειά μπορεί να σας κάνει και η κεραλοιφή φίλες μου. Εγώ τη χρησιμοποιώ τις ημέρες που έχω έντονο θέμα με τα χείλη μου και για τις πιο χαλαρές βάζω το αγαπημένο μου lip balm από τη Fresh Line!!
  6. Στα σκασμένα γόνατα , φτέρνες , αγκώνες ,….και γενικά στο σώμα μας όπου μπορεί να έχουμε ξηροδερμία και σκασίματα!

Όπως καταλάβατε μιλάμε για ένα πολυχρηστικό προϊόν…χαχαχαχαχα!
Τα παιδιά από το Olea Cretan Soaps (που μου είχανε δώσει και τα υπέροχα σαπούνια για τον προηγούμενο διαγωνισμό που έτρεξε στο Facebook) μου έκαναν τη τιμή να μου δώσουν ένα βαζάκι κεραλοιφή για μία συνδρομήτρια του καναλιού μου στο YouTube. 

Ο διαγωνισμός έχει τελειώσει!

Οι κανόνες του διαγωνισμού για να λάβετε μέρος είναι : 

  1. Εγγραφή στο κανάλι μου.
  2. Like στη σελίδα του Olea Cretan Soaps 
  3. Κοινοποίηση το βίντεο του διαγωνισμού (σας το έχω παρακάτω η θα το βρείτε στο κανάλι μου) σε κάποιο λογαριασμό σας στα social media (Facebook / twitter/….)
  4. Να μου αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο με το Link της κοινοποίησης σας (μπορείτε να μου γράψετε και ότι άλλο εσείς θέλετε)!! 

Πληροφορίες για το Olea Cretan Soaps μπορείτε να βρείτε και στο post μου όπου σας μιλούσα για τα υπέροχα χειροποίητα σαπούνια τους!! Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στη σελίδα τους γιατί έχουν και μία προσφορά γνωριμίας αυτό το καιρό με 15%!!!

Untitled

One thought on “6 χρήσεις της κεραλοιφής! (ο διαγωνισμός έκλεισε)”

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: