Δεν ξέρω αν φταίει ότι έχω στο μυαλό μου τη μετακόμιση που θα γίνει σε μερικούς μήνες αλλά εδώ και καιρό έχω αρχίσει να ξεκαθαρίζω λίγο τα πραγματάκια μου.
“Αλήθεια , είχα και αυτό? “
Να μια πρόταση που έχω χρησιμοποιήσει πολύ τον τελευταίο καιρό!

Τις προηγούμενες ημέρες σε μια προσπάθεια μου να συμμαζέψω λίγο το συρτάρι με τα εσώρουχα κατέληξα να πετάξω αρκετά!!!
Εντάξει ας είμαστε ειλικρινείς….όλες έχουμε πολλά…αλλά τα εσώρουχα πάντα χρειάζονται!
Sexy , παιχνιδιάρικα , απλά καθημερινά , ειδικά για τις δύσκολες ημέρες , σουτιέν θηλασμού (για τις μανούλες) , σουτιέν που δε μας κάνουν πια,….πολλά πάρα πολλά!!

Σήμερα σου έχω 5 tips για να διαλέξεις και να αποχωριστείς επιτέλους όλα αυτά που δε χρειάζεσαι…

  1. Έχεις πάνω από 2 χρόνια να το φορέσεις? Δεν το χρειάζεσαι!!! Αν το χρειαζόσουν θα το χρησιμοποιούσες!
  2. Έχει μια μικρή τρυπούλα , έφυγε η μπανέλα , σκίστηκε η δαντέλα? Δεν το χρειάζεσαι!!! Άνοιξε χώρο στο συρτάρι σου για όσα είναι ok και για νέα (πάντα θα έχεις και κάποιο νέο!!).
  3. Πήρες η έχασες κιλά και τα τελευταία 2 χρόνια είσαι εκεί και τα σουτιέν σου δε σου κάνουν (είναι μικρά η μεγάλα πια)?Ε μάλλον δεν τα χρειάζεσαι!!
  4. Ξεβαμμένα και ξεχειλωμένα εσώρουχα από τα πολλά πλυσίματα? Ναι ξέρω τα έχεις για πρόχειρα και κάθε μέρα. Δεν τα χρειάζεσαι! Γιατί να μη φοράς δηλαδή τα ωραία και καλά σου εσώρουχα κάθε μέρα?
  5. Έχουν χάσει την ελαστικότητα τους , δε σου είναι άνετα πια η δεν έχουν την ίδια φόρμα πια επειδή τα έχεις καμιά δεκαετία….ε τότε σίγουρα Δεν τα χρειάζεσαι!!

Εγώ το ξεκαθάρισμα μου το έκανα σιγά σιγά! Λέμε στο νέο σπίτι να μπούμε με όσα πραγματικά θέλουμε! Δε χρειάζεται να γεμίσουμε πάλι συρτάρια , ντουλάπες , αποθήκη , με πράγματα που ουσιαστικά δε μας χρειάζονται!

Δεν είναι ανάγκη όμως να μετακομίσεις για να ξεκαθαρίσεις λίγο τα πράγματα σου και να απαλλαχτείς από άχρηστα και άχρηστα αντικείμενα που μάζευες όλο τον καιρό σαν μυρμηγκάκι με το σκεπτικό “μήπως και χρειαστεί”!!!

Εσείς πως τα πάτε με τα ξεκαθαρίσματα? Τι πετάξατε τελευταία?
Σε επόμενα posts έρχονται κι άλλες κατηγορίες που πετάμε τα άχρηστα!!

Untitled

3 thoughts on “5 tips : Επιχείρηση…εσώρουχα”

  1. Πολύ χρήσιμες συμβουλές Μαρίνα μου! Πρέπει να κάνω ξεκαθάρισμα στα πάντα μου φαίνεται, ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, καλλυντικά κτλ, έχουμε γεμίσει με πράματα!! x

    1. Κι εγώ μία απο τα ίδια Σταυρούλα μου! Ευτυχώς σε 2-3 μήνες θα μετακομίσουμε σπίτι μας οπότε έχω ξεκινήσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζω!! Στο νέο σπίτι θα μπούμε με οτι χρειαζόμαστε μόνο!!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: