Ο μήνας με τα review συνεχίζεται και σήμερα μιλάμε για ένα προϊόν που μετάνιωσα πραγματικά που αγόρασα! Πρόκειται για το concealer Beige Chair από την εταιρία Peggy Sage! Γενικά προϊόντα της Peggy Sage που έχω αγοράσει μέσα στα χρόνια με είχαν αφήσει αρκετά ικανοποιημένη και αυτός ήταν και ο λόγος που σκέφτηκα να δοκιμάσω και ένα concealer τους. Όπως σας είχα πει στα πρώτα empties που έκανα τον προηγούμενο μήνα το concealer που είχα μου είχε τελειώσει και θα αγόραζα κάποιο καινούργιο να το δοκιμάσω! Τι τις ήθελα τις δοκιμές; Καλά να πάθω τώρα!😒

Concealer Beige Chair - Peggy Sage

Λοιπόν για να μη μακρηγορώ και σας κουράζω ας ξεκινήσω με το #negative review μου!
Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω….

👎 Φόρμουλα! Τίποτα ιδιαίτερο πραγματικά. Ένα ψιλό-κρεμώδες concealer μέσα σε σωληνάριο. Στην αρχή δε όταν το άνοιξα πρώτη φορά έτρεχε απλά υγρό αλλά στην πορεία έγινε φυσιολογικό προϊόν (από άποψη υφής βέβαια).
👎 Χρήση! Λοιπόν από το σωληνάριο το προϊόν βγαίνει μία χαρά (να και κάτι θετικό). Στη συνέχεια, είτε με το χέρι μου είτε με ένα πινέλο, απλώνω σε τριγωνική μορφή κάτω από τα μάτια. Μέχρι εδώ καλά! Το προϊόν όμως είναι αρκετά βαρύ και ιδιαίτερα λιπαρό για μένα. Δεν κάθεται καθόλου καλά και φυσικά μπαίνει μέσα στις λεπτές γραμμές που υπάρχουν κάτω από τα μάτια…χωρίς το συγκεκριμένο concealer δεν μου εμφανίζονται γραμμές, με αυτό έχω! Και να σκεφτείτε ότι πάντα το σετάρω με πούδρα και πολλές φορές κάνω baking!
👎 Απόδοση! Είμαι ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη και δεν έχω μαύρους κύκλους. Το συγκεκριμένο δεν μπορώ να καταλάβω αν κιτρινίζει τόσο πολύ ή είναι η ιδέα μου αλλά σίγουρα είναι σκούρο για εμένα και αυτό είναι λάθος της κοπέλας που μου το έδωσε στο κατάστημα από όπου το αγόρασα! Υπόσχεται ότι φωτίζει το βλέμμα και κρύβει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους! Σε καμία περίπτωση κάτι τόσο σκούρο δεν μπορεί να δώσει φως στα μάτια…μόνο, ίσως, σε κάποια κοπέλα με δέρμα τουλάχιστον 2-3 τόνους πιο σκούρο από το δικό μου! Τους μαύρους κύκλους πιθανότατα να τους έκρυβε κάτι τόοοοσο κίτρινο, αν είχα!
Θα μου πεις αν δεν έχεις κύκλους γιατί πήρες concealer. Ήθελα ένα concealer ακριβώς για να φωτίσω την περιοχή λίγο κάτω από τα μάτια και για να δείχνει πιο ξεκούραστο το βλέμμα απλά! 
Για κάλυψη παρ’ όλα αυτά σε σπυράκια είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το ήθελα!
👉 Διάρκεια! Από άποψη διάρκειας είναι αρκετά ικανοποιητικό. Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει έχει μείνει στη θέση του αρκετά (σετάρω βέβαια και με πούδρα πάντα όπως είπα) και δεν έχει εμφανίσει σημάδια αλλοίωσης μέσα στην ημέρα. Αυτό είναι στα θετικά του γιατί είμαι πολλές ώρες βαμμένη κάθε μέρα (από το πρωί που πάω στη δουλειά μέχρι και νωρίς το απόγευμα)
👉 Κόστος! Το κόστος του είναι 11€ – 13€ σε διάφορα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα. Δεν το λες και ιδιαίτερα ακριβό αλλά ούτε και οικονομικό. Ίσως αν το προϊόν με είχε ικανοποιήσει λίγο παραπάνω, ή έστω λίγο γενικά, να μη με ένοιαζε η τιμή καθώς κάπου τόσο είχε και το προηγούμενο concealer μου. 
👉 Συσκευασία! Είναι σωληνάριο και δεν πρέπει ποτέ να αγοράσω ξανά κάτι σε σωληνάριο γιατί δε με βολεύει και τόσο εντέλει. Γι αυτό βέβαια δε φταίει το προϊόν αλλά εγώ που το πήρα ενώ δε με βολεύουν αυτού του είδους οι συσκευασίες. Είναι πλαστικό το σωληνάριο και είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο γεγονός που επιτρέπει στο προϊόν να βγαίνει εύκολα από τη συσκευασία.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν συμπεράσματα δικά μου έπειτα από χρήση του προϊόντος στο δικό μου πρόσωπο. Μπορεί σε κάποια άλλη κοπέλα να κάτσει μία χαρά και να μην έχει κανένα πρόβλημα!
Προφανώς ήταν λάθος της κοπέλας που εργαζόταν στο κατάστημα να μου δώσει το συγκεκριμένο προϊόν με τη συγκεκριμένη απόχρωση αλλά και σωστή να ήταν η απόχρωση πιστεύω πάλι δε θα με ικανοποιούσε εμένα προσωπικά το προϊόν!

Untitled

Credits: Images are mine

Facebook | Twitter | Instagram | YouTube  

6.7

Φόρμουλα

7.5/10

Χρήση

4.5/10

Απόδοση

4.5/10

Διάρκεια

8.0/10

Κόστος

7.5/10

Συσκευασία

8.0/10

Pros

  • Συσκευασία! Έχει μία ιδιαίτερα καλή συσκευασία (άλλο αν εμένα δε με βόλεψε επειδή είναι σωληνάριο). Είναι εύκαμπτο και το προϊόν βγαίνει άνετα.
  • Διάρκεια! Κρατάει αρκετές ώρες αναλλοίωτο.

Cons

  • Χρήση! Μου φάνηκε ιδιαίτερα βαρύ και λιπαρό.
  • Απόδοση! Ιδιαίτερα σκούρο για ανοιχρόχρωμες επιδερμίδες γεγονός που το κάνει να μην δίνει τη λάμψη που υπόσχεται στην περιοχή των ματιών.

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: