Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανά αλλά γενικά δεν είμαι μεγάλη φαν των “λαδιών”!
Δεν μπορώ να νιώθω το σώμα μου τόσο λιπαρό και να κολλάει….
Δεν είχα βέβαια παλιότερα τέτοιο θέμα μέχρι που χρησιμοποίησα κάποια στιγμή το baby oil το τζελ και δε μου άρεσε καθόλου!!
Παρ’όλα αυτά είπα να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία και να δοκιμάσω κάποια λάδια αυτό το Καλοκαίρι (όπως το λάδι για μαύρισμα που χρησιμοποιώ) και έχω αρχίσει να αναθεωρώ! Ότι έχω δοκιμάσει φέτος με έχει ενθουσιάσει και εντυπωσιάσει μπορώ να πω!!

Hei Poa Tahiti Monoi Oil

Σήμερα θέλω να μιλήσουμε για το Hei Poa – Pure Tahiti Monoi Oil Golden Mother of Pearl Nacres! 
Πρόκειται για λάδι Monoi αρωματισμένο με άνθη Tiare και πέρλες από χρυσά μαργαριτάρια!
Τα λάδια Hei Poa τα είχα ακούσει αλλά δεν τα είχα δοκιμάσει (από το φόβο μου κυρίως απέναντι στα λάδια) μέχρι που μία μέρα μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω κάποιο άλλο γνωστό λάδι με πέρλες αλλά είχε τελειώσει και ο φαρμακοποιός μου μου πρότεινε αυτό!
Στην αρχή ήμουνα δισταχτική αλλά μετά την πρώτη δοκιμή….το πήρα και δεύτερη φορά!!!

Το Hei Poa με πέρλες αφήνει μία πολύ απαλή ιριδίζουσα λάμψη στο δέρμα χωρίς να είναι υπερβολική και αυτό μου άρεσε πολύ γιατί μπορώ να το χρησιμοποιώ όλη την ημέρα! 
Η ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα είναι βαθιά και ουσιαστική καθώς περιέχει 91% λάδι Monoi από τη Ταϊτή.
Και δε σας είπα…μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη παραλία σε συνδυασμό με το αντηλιακό μας!! Ξέρεις…βάζεις λίγο αντηλιακό στο χέρι ή στο σώμα σου και στη συνέχεια και λίγο από το λάδι από πάνω…έτσι έχεις και την προστασία και τη λάμψη!!!

Μπορείτε βέβαια να το χρησιμοποιήσετε και στο σώμα και τα μαλλιά σας!!!
Για το σώμα: Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα σε στεγνό ή υγρό δέρμα.
Για τα μαλλιά: Κάνετε μασάζ σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, αφήστε το για 15-20 λεπτά, προχωρήστε στο λούσιμο και στη συνέχεια ξεβγάλτε. Αν δε θέλετε να ξεβγάλετε ή δεν έχετε το χρόνο εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα σε αυτή την περίπτωση.

Αν θα το πρότεινα? Ένα θα σας πω…εγώ που δεν ήθελα τα λάδια σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κι άλλα προϊόντα της σειράς καθώς και να δοκιμάσω τα αντηλιακά Hei Poa.

Αυτά από μένα για σήμερα και μη ξεχνάτε ότι τρέχει super διαγωνισμός στη σελίδα στο Facebook για τα γενέθλια του blog!!

Φιλιά,
xxx
Μαρίνα!!!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: