Ωραία ,το σκέφτηκες από εδώ το σκέφτηκες από εκεί και βλέπεις ότι διακοπές φέτος…δεν παίζει σε καμία των περιπτώσεων!
Ναι ναι έχεις φάει τη ξενέρα της ζωής σου ίσως (sorry και για την έκφραση δηλαδή) αλλά ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και βλέπεις ότι δε σου βγαίνουν τα νούμερα!
Είναι πολλά και βασικά τα θέματα που σε αποτρέπουν από ακόμα και αυτή τη μικρή, τοσοδούλα διήμερη απόδραση που σκεφτόσουν….

Ποιος είπε όμως ότι δεν μπορείς να περάσεις ωραία το Καλοκαίρι ακόμα και στην πόλη σου?
Τι μπορείς να κάνεις?

Λοιπόν….

 • Περπάτησε! Ναι ναι καλά διάβασες! Περπάτησε!
  Ξεκίνα να περπατάς στην πόλη σου. Μπλέξου μέσα στα στενά ακόμα και ας χαθείς για λίγο…στην τελική στην πόλη σου είσαι θα βρεις το δρόμο σου. Έτσι με το περπάτημα ίσως γνωρίσεις νέες γωνιές της (αυτό θα σε ταξιδέψει ακόμα και αν είσαι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι σου) και ίσως ακόμα και να ανακαλύψεις νέα στέκια που δε γνώριζες!!
 • Νέες δραστηριότητες στην πόλη σου!
  Με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σίγουρα κάνεις λίγα και μετρημένα πράγματα για εσένα και για τη διασκέδαση σου! Τώρα έχεις άδεια! Διακοπάρεις! Κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Μπορείς να πας σε ένα θερινό σινεμά ,μπορείς να κάτσεις σε ένα πάρκο με την παρέα σου με μία μπύρα στο χέρι…ναι ναι ακριβώς όπως κάναμε μικροί (θα το διασκεδάσεις σίγουρα).
 • Με την Ιστορία της πόλης σου πως τα πας?
  Σίγουρα υπάρχουν μουσεία στην πόλη σου… κατά πάσα πιθανότητα κάποια δε τα έχεις επισκεφθεί! Παίξε το τουρίστρια στην πόλη σου! Βάλε το καπέλο σου και το αντηλιακό σου και ξεκίνα να επισκεφτείς μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους! Έτσι και κάτι νέο – τουριστικό θα κάνεις και θα μάθεις και λίγα παραπάνω πράγματα για τον τόπο σου!
 • Ξεκουράσου!!
  Μη γελάς! Δεν είναι αυτονόητο για όλους! Είσαι διακοπές ακόμα κι αν δεν έχεις φύγει από το σπίτι σου! Κοιμήσου παραπάνω , άραξε με τις ώρες στο καναπέ σου με ένα βιβλίο , κάνε χαλαρά το πρόγραμμά σου!! Χρειάζεσαι ξεκούραση και γι αυτό είναι οι διακοπές…ακόμα και στο σπίτι σου!!
 • Θάλασσα…ακόμα και φάτε μάτια ψάρια!!
  Ζεις παραλιακά? Πολύ ωραία τότε!! Μη πας θάλασσα να κολυμπήσεις…πήγαινε να τη δεις!! Πήγαινε να πιεις ένα καφέ δίπλα στη θάλασσα , πήγαινε να περπατήσεις παραλιακά , ακόμα και το να κάτσεις εκεί μπροστά της και να κοιτάς τη θάλασσα απλά θα σου φτιάξει τη διάθεση σίγουρα!

Περιμένω το σχόλιο και την ιδέα σου για τουρισμό στη πόλη μας!!

Untitled

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: