Ψάχνοντας κάτι άσχετο πριν λίγες ημέρες στο Internet έπεσα πάνω σε κάποια άρθρα που μιλούσαν για τις χρήσεις του αποσμητικού…πέρα από τη συνηθισμένη “το βάζω στις μασχάλες”!
Στην αρχή το πέρασα στο ντούκου και είπα να μη δώσω σημασία αλλά καθώς διάβαζα τις περίφημες αυτές χρήσεις σε κάποιες γελούσα και σε κάποιες απλά κρατούσα το κεφάλι μου!

Ας δούμε κάποιες μαζί λοιπόν.
Δεν έχω δοκιμάσει καμία και κάποιες δε πρόκειται κιόλας….

 1. Αποσμητικό – mattifier! Το αποσμητικό σταματάει τον ιδρώτα , στο πρόσωπο ιδρώνουμε άρα….; Βάλτε αποσμητικό στα μούτρα σας να μη γυαλίζετε!
  Όχι! Δε βάζω για κανένα λόγο αποσμητικό στο πρόσωπο μου, ούτε στη Τ περιοχή ούτε πουθενά! Θα μου πεις τώρα, τα υπόλοιπα που βάζεις κάθε μέρα είναι καλύτερα; Πιθανότατα όχι αλλά αποσμητικό δε βάζω!!!
 2. Για να μπεις στο τζιν που απλά δε χωράς πια! Και σκέφτομαι τώρα εγώ με το λιγοστό μου μυαλουδάκι, γιατί να μη βάλω ενυδατική κρεμούλα, που και πάλι θα γλιστράει και κάποια στιγμή ίσως καταφέρω να μπω μέσα στο τζιν, μόνο να πασαλείψω όλο το πόδι μου με αποσμητικό (εκτός κι αν είναι dove με 1/4 ενυδατική κρέμα…#not);
  Και στη τελική…άντε πάει στα κομμάτια και το έβαλα το αποσμητικό και ίσως δουλέψει κιόλας και μου μπει το τζιν που είχα πάρει πριν κάνω και παιδί ολότελα, στη κοιλιά θα κουμπώσει; Εκεί κάνα tip με το αποσμητικό δεν παίζει;
 3. Αποσμητικό – sudocrem! Ναι οκ τα μπουτάκια μου τα έχω, δε μπορώ να πω, και καμιά φορά όταν φοράω φούστα μπορεί από τη τριβή των μοιρών να δημιουργηθεί ερεθισμός στο σημείο (κοινός σύγκαμα)…εκεί λοιπόν όλα αυτά τα ενημερωτικά post που διάβασα προτείνουν να βάλεις αποσμητικό για να μην ιδρώσεις άρα και να μην υπάρξει ερεθισμός!
  Όχι και πάλι όχι! Μου φαίνεται αδιανόητο να αρχίσω να πασαλείβομαι με αποσμητικό σε όλο μου το σώμα! Στη τελική αν προκληθεί ερεθισμός (σύγκαμα λέμε!) βάζω sudocrem (η την κρέμα για το σύγκαμα, της Ανθούλας, στο τσακίρ κέφι) και σε μία μέρα είμαι περδίκι.
 4. Αποσμητικό κατά των λεκέδων στα ρούχα! Τώρα εδώ, στην αρχή νόμιζα ότι απλά όποιος έγραψε το post ήθελε να μας κάνει πλάκα! Λέει το άρθρο (με δικά μου λόγια): τα ρούχα με το καιρό αποκτούν σημάδια από τον ιδρώτα οπότε βάλτε αποσμητικό όπου έχετε θέμα (μασχάλες, πλάτη, κοιλιά,…) και δε θα μείνουν σημάδια από τον ιδρώτα.
  Και έρχομαι εγώ και αναρωτιέμαι τώρα, με το αποσμητικό τι γίνεται; Δηλαδή τόσες μπλούζες μου που έχουν χαλάσει με σημάδια από το αποσμητικό στις μασχάλες απλά με βαρέθηκαν και αυτοκτόνησαν; Δε θα γίνουν περισσότερα σημάδια σε περισσότερα σημεία δηλαδή;

Δε γράφω άλλο…δε σχολιάζω άλλη από τις χρήσεις του αποσμητικού!
Το συμπέρασμα είναι ένα…
Πασαλειφτείτε με αποσμητικό σε όλο σας το σώμα και θα λυθούν όλα σας τα προβλήματα!

Αυτή όμως είναι η δική μου άποψη και φυσικά, όπως ανέφερα ήδη, δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τα παραπάνω και ίσως και να δουλεύουν τα κολπάκια…δεν ξέρω!
Μήπως έχετε εσείς δοκιμάσει κάποια άλλη χρήση του αποσμητικού (όχι απαραίτητα από τις παραπάνω)

 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: