Κοντεύουμε στη μέση του Καλοκαιριού και συνεχίζουμε και αυτή την εβδομάδα με τα Summer Essentials από τις Ελληνίδες (Beauty) Bloggers!!
Για να δούμε ποια φίλη θα μοιραστεί μαζί μας σήμερα τα δικά της αγαπημένα και απαραίτητα….

Summer essentials by Greek Bloggers

Σήμερα είναι μαζί μας η Μαρία!! Η Μαρία είναι η μία από τις δύο κολλητές φίλες που γράφουν μαζί τα υπέροχα post του blog Geta(loca)life το οποίο πολύ μας αρέσει!!

maria_getalocalife

  1. Ποιο είναι για εσένα το “Must have” προϊόν για το Καλοκαίρι;
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φίλος και ταυτόχρονα εχθρός από τον ήλιο.. ειδικά για επιδερμίδες λευκές όπως η δική μου. Οπότε, πάντα επιλέγω αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για αρχή και προς το τέλος του καλοκαιριού χρησιμοποιώ λάδι για μαύρισμα και ενυδάτωση.. must have το άρωμα καρύδας, για να μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά!!
  2. Παραλία…τι έχεις πάντα μαζί σου;
    Τί έχω πάντα μαζί μου; Τα πάντα!! Δεύτερο και τρίτο μαγιό για να αλλάζω, ένα φορεματάκι για μετά, μαντίλι για τα μαλλιά (κάνει και ωραίο εφέ όταν ανεμίζει ανέμελα), mp3 με την αγαπημένη μου playlist, ένα κόκκινο τσιγγάνικο παρεό, τα αγαπημένα μου γυαλιά Valentino, ένα mini φαρμακείο (ναι, τέτοιο κορίτσι είμαι, οργανωτικό) και καμιά μπάρα δημητριακών σε περίπτωση λιγούρας!!
  3. Ποια είναι η καλοκαιρινή “beauty routine” σου;
    Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορούμε να είμαστε όμορφες με λίγα πράγματα και τρόπο φυσικό.. Οι λέξεις κλειδιά είναι απολέπιση και ενυδάτωση, το πρώτο μια φορά την εβδομάδα, το δεύτερο κάθε μέρα οπωσδήποτε. Το προϊόν απολέπισης που έχω αγαπήσει, είναι το Face and Body Scrub (prickly pear and dittany) από τα Messinian Spa και δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου. Για τα μαλλιά, χρήσιμη είναι μια μάσκα μια φορά την εβδομάδα, για να διορθωθεί η ταλαιπωρία από τον ήλιο και το αλάτι. Για να πούμε όμως και μια μεγάλη αλήθεια, αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα όμορφες είναι τα μεγάλα χαμόγελα.. γι’ αυτό, αφήστε τη θάλασσα να πάρει μακριά τις άσχημες σκέψεις.. και απολαύστε το καλοκαίρι!!

Αυτά ήταν τα Summer Essentials της φίλης  Μαρία και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια της και τις απαντήσεις της!!
Πηγή έμπνευσης του project αυτού είναι κάποιο παρόμοιο project από τη σελίδα dreamista.gr

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις Ελληνίδες Bloggers την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε μη ξεχνάτε, ρίξτε μια ματιά και ακολουθήστε με στο Instagram για πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!

φιλιά,
xxx
Μαρίνα!!!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: