Λοιπόν λοιπόν σήμερα σας έχω δύο scrub σώματος και φυσικά το πρώτο giveaway του καναλιού μου στο YouTube!!
Tο πρώτο scrub που σας μιλάω στο σημερινό βίντεο είναι ένα αρκετά καλό scrub σώματος από Korres το οποίο αν και Καλοκαιρινό το χρησιμοποιώ ακόμα…κυρίως για να το τελειώσω και να το βάλω στα empties που θέλω να ετοιμάσω!!
Το δεύτερο είναι ένα σαπούνι scrub από την Madis Natyral Products και τη σειρά της με Φυτικά Καλλυντικά HerbOlive. To scrub σαπούνι αυτό περιέχει ελαιόλαδο , λούφα και Κρητικό Δίκταμο και (σύμφωνα πάντα με την εταιρία) έχει και δράση κατά της κυτταρίτιδας!! Δεν ξέρω αν η δουλειά που κάνει κατά της κυτταρίτιδας είναι καλή (χρησιμοποιώ και άλλα προϊόντα οπότε δεν ξέρω πιο ακριβώς κάνει την καλύτερη δουλειά…) αλλά γενικά σαν scrub σαπουνάκι το λατρεύω!! Το χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες για απολέπιση στα πόδια μου κυρίως πριν το ξύρισμα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη!(Δείτε και το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες φυσικά!!)

Ένα τέτοιο σαπουνάκι είναι και το Giveaway μας!!!!
Το giveaway ξεκινάει σήμερα 23 Νοεμβρίου και θα τελειώσει στις 20 του Δεκέμβρη!
Οι όροι είναι απλοί και πανεύκολοι :

**Υποχρεωτικά βήματα
1) Να έχετε κάνει subscribe και να είστε συνδρομητές στο κανάλι μου γιατί ουσιαστικά αυτό το giveaway είναι για να σας ευχαριστήσω που με ακολουθείτε και παρακολουθείτε τα Video μου https://www.youtube.com/channel/UCeHKu-1WU7gKfFYqpU3DfJg
2) Να μου αφήσετε ένα σχόλιο στο κανάλι κάτω από το video και να μου γράψετε οτιδήποτε εσείς θέλετε….από το δικό σας αγαπημένο scrub μέχρι ένα απλό γεια!!!

**Όχι υποχρεωτικό βήμα
3)Για έξτρα συμμετοχή μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση στο Facebook το βίντεο
4)
 Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και Like στη σελίδα μου στο Facebook για να μαθαίνετε από εκεί για τα νέα μου βίντεο https://www.facebook.com/cometomybdr/

Σας ευχαριστώ πολύ για μία ακόμα φορά που παρακολουθήσατε το video μου αυτό και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο giveaway!!

Φιλιά πολλά πολλά,
Μαρίνα!!!

Μαρίνα για τον κόσμο, Marida για τους πολύ φίλους! Τρέλο Κρητικιά με τεράστια ποσότητα Τρικαλινών γονιδίων στον οργανισμό μου! Ξεκίνησα να bloggaro για πλάκα και το αγάπησα! Ακούω Ρέμο στα καλά καθούμενα, ανά πάσα ώρα και στιγμή και αγαπάω να κάθομαι μπροστά στο τζάκι όλη μέρα!
Λατρεύω ότι έχει να κάνει με την ομορφιά, τις γόβες και το vintage style!

Related posts:

%d bloggers like this: