Η πρώτη εβδομάδα του Project Pan Winter edition ολοκληρώθηκε επιτυχώς και σήμερα έχουμε το μέρος 2o με την πρόοδο του!

Για να δούμε…

Το αφρόλουτρο της Organic Surge το χρησιμοποιώ σε κάθε μου μπάνιο και πιστεύω δε θα βγάλει για κανένα λόγω τους δύο μήνες που θα διαρκέσει το project. Ήδη πιστεύω έχω αρχίσει να σχηματίζω άποψη οπότε και το review θα είναι ιδιαίτερα αναλυτικό!

Το γαλάκτωμα σώματος της Fresh Line δε μπορώ να πω ότι το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου καθώς έχω δώσει βάρος στο Body Butter της The Body Shop το οποίο το έχω και πιο πολύ καιρό και θα ήθελα να τελειώσει πρώτο (δεν ήταν καλή ιδέα να συμπεριλάβω δύο παρεμφερή προϊόντα στο project μάλλον)

Το Gel σώματος κατά της κυτταρίτιδας της Bioten δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά όπως θα έπρεπε, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια! Θα προσπαθήσω την επόμενη εβδομάδα να είμαι πιο συνεπής… για να μπορέσω να σχηματίσω και άποψη βασικά!

Την ισιωτική κρέμα μαλλιών της LORVENN την έχω ήδη χρησιμοποιήσει 2-3 φορές στην προσπάθεια μου να κρατήσω ίσια τα μαλλάκια μου… δε μπορώ να πω και τα καλύτερα μέχρι στιγμής αλλά θα πρέπει να τελειώσει για να μιλήσω!

project pan winter edition

Προτίμησα να τελειώσω πρώτα το γαλάκτωμα καθαρισμού της Bioten καθώς είναι λιγότερο, έτσι κι αλλιώς, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσω καθημερνά το Gel καθαρισμού της Loreal.
Το γαλάκτωμα το χρησιμοποιώ καθημερινά μιας και είμαι από το πρωί που πάω στη δουλειά με full μακιγιάζ. Σύντομα, πολύ σύντομα, θα τελειώσει οπότε αναμένετε το review μου μέσα στο μήνα πιθανότατα!

Αυτό το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών της ERRE DUE το χρησιμοποιώ με δυσκολία θα έλεγα! Προσπαθώ ειλικρινά να το συνηθίσω αλλά πάντα με τσούζει… ίσως και να μη το τελειώσω καν! Δεν ξέρω!

Η βλακεία μου ποια είναι… πριν ξεκινήσω το project είχα πάρει κάποιες μάσκες από τη Fresh Line, από τις χύμα που τις συντηρείς στο ψυγείο. Έτσι τώρα τρέχω να τελειώσω τη Μάσκα καθαρισμού προσώπου από τη Beauty Formulas ενώ φοβάμαι μη μου λήξουν και οι άλλες στο ψυγείο! Κλαψ- κλαψ!

Για το scrub προσώπου της Fresh Line σας έχω κάνει βέβαια ήδη ένα μικρό review (εδώ) καθώς το έχω κάποιο διάστημα και το αγάπησα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις του. Το χρησιμοποιώ 2 με 3 φορές την εβδομάδα (όσες είναι απαραίτητες και όχι υπερβολικές όπως αναφέρω και εδώ για το δέρμα μας).

Τελειώνοντας το post προόδου αυτό ελπίζω στο επόμενο να έχω τελειώσει έστω ένα από τα προϊόντα και να ετοιμάζω το αναλυτικό review του! Άντε να δούμε!
Όχι τίποτα άλλο, με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω νέα προϊόντα αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς δε θα πρέπει, μέχρι να τελειώσει κάποιο, να δοκιμάσω νέο αντίστοιχο!

 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: