Οι άνδρες της ελληνικής κοινότητας στο YouTube, αντικειμενικά, είναι κάπως λιγότεροι συγκριτικά με τις γυναίκες! O Peter είναι ένας από αυτούς και το κανάλι του, ένα μικρό blog, όπως δηλώνει!
Νέος και με πολύ όρεξη, ξεκίνησε την προσπάθειά του στο YouTube μέσα στο 2016, και σήμερα τον έχουμε κοντά μας να μας πει λίγα πράγματα γι αυτόν και το κανάλι του ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα!

 

1. Πες μας λίγα λόγια για εσένα.
Είμαι ο Peter Marley μοντέλο του 1994 😛 Αιγόκερος και ας μην ασχολούμαι ιδιαίτερα με αυτά γι’ αυτό μην με ρωτήσεις για ωροσκόπιο 😛
Ζω στην Σουηδία πλέον και αρχίζω να ψιλό δηλώνω YouTuber!

2. Πες μας λίγα λόγια για το κανάλι σου.
Το κανάλι μου πάνω κάτω είναι ένα μικρό blog που δείχνει τι μου αρέσει να κάνω, τι κάνω, τι μου αρέσει να βλέπω, τι μου αρέσει να ακούω και το κυριότερο, που μου αρέσει να πηγαίνω!

3. Ποια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσεις κανάλι σου;
Η αφορμή που ξεκίνησα το YouTube είναι, για αρχή, γιατί μου άρεσε παρά πολύ η ιδέα του YouTube! Πριν ξεκινήσω το κανάλι μου, έβλεπα διάφορους ξένους και Έλληνες YouTuber! Επίσης ένας λόγος που το ξεκίνησα είναι επειδή είμαι εδώ και 1 μισή χρόνο στην Σουηδία και δεν ήξερα και πολλά από εδώ, δεν είχα και πολλές παρέες και ήμουν όλο δουλειά σπίτι και αποφάσισα να είναι το χόμπι μου για να ξεσκάω!

 

4. Στο χώρο του youtube συναντάμε το φαινόμενο του ανταγωνισμού. Ποια η γνώμη σου και πως το αντιμετωπίζεις;
Δυστυχώς υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός σε μια μικρή κοινότητα όπως είναι το ελληνικό YouTube ! Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις αλλά συνολικά είναι αρκετά ανταγωνιστικό, με την αρνητική έννοια δυστυχώς! Λίγο ανταγωνισμός δεν κάνει κακό, αντίθετα μας κάνει όλους καλύτερους! Θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι για να φτιάξουμε έναν υπέροχο κόσμο στο ελληνικό youtube χωρίς YouTube drama και όλα αυτά τα συναφή! Επειδή παρακολουθώ και το Σουηδικό YouTube και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του και το κανάλι του κάνοντας εξαιρετική δουλειά, έως και τέλειοι επαγγελματίες θα έλεγα! Και όταν συνεργάζονται, κάνουν υπέροχα βίντεο και οι συνεργασίες είναι παρά πολύ ωραίες και αδιάφορα για τα ποσά sub έχουν ο καθένας YouTuber! Γενικά δεν το παίζουν επαγγελματίες χωρίς να είναι στην πραγματικότητα, προσπαθούν να γίνουν επαγγελματίες! Sorry για την τόσο μακροσκελές απάντηση απλά ήθελα κάπου να πω το άχτι μου και μου δόθηκε εδώ η ευκαιρία 😛

5. Ξεκίνησες αρχικά με blog και στη συνέχεια πέρασες στο YouTube. H σχέση σου με το Blogging παραμένει στενή (ανεβάζεις post συχνά) ή έχει χαλαρώσει λόγω της ενασχόλησής σου με το YouTube;
Η πρώτη μου αγάπη ήταν τα blog γενικά, από εκεί ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του ίντερνετ! Παραμένει ακόμα αγαπημένο μέσο!
Πριν δεν ανέβαζα τίποτα, αλλά πλέον έχω αρχίσει να ξανά ασχολούμαι με αυτό!

6. Πώς ένιωσες όταν ανέβασες το πρώτο σου video;
Πολύ περίεργα! Γιατί το πρώτο μου βίντεο ήταν βασικά ότι να ναι, είχα γυρίσει το πρώτο μου vlog βίντεο σαν τεστ για να δω πως είναι, πως θα πάει στο YouTube και τέτοια! Πλέον δεν υπάρχει αυτό το βίντεο γιατί όντως δεν μου άρεσε καθόλου όπως το ανέβασα! Γιαυτό θα πω πως ένιωσα για το 2ο βίντεο που ανέβασα! Πάρα πολύ άγχος και αγωνία αλλά ήταν και ένα υπέροχο συναίσθημα, όπως είναι όλα όσα κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου!

7. Γενικά ο χώρος του ελληνικού blogging / YouTube κυριαρχείται κατά κάποιον τρόπο από γυναίκες. Τι θα συμβούλευες ένα νέο αγόρι που θα ήθελε να ξεκινήσει τώρα τα πρώτα του βήματα στο χώρο αυτό;
Ακριβώς όπως το λες, του ελληνικού blogging/YouTube γιατί στο ξένο blogging/YouTube είναι πάνω κάτω 50% όλοι τους!
Αυτό που θα τους συμβούλευα είναι άπλα να κάνουν αυτό που αγαπάνε γιατί δεν έχει καμία σχέση για το εάν “κυριαρχείται” από γυναίκες! Δεν είναι λόγος αυτός για να μην κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα!
Κανε αυτό που θέλεις γιατί το κάνεις για σένα!

Peter Marley

8. Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από το Blogging / Youtube αυτή την περίοδο;
Δυστυχώς όχι και ας θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα, απλά λόγο χρόνου δεν προλαβαίνω πλέον να μπορώ να ασχολούμαι με τίποτα άλλο! Δουλειά, σπίτι!

9. Που μπορεί να σε βρει κάποιος digital (διαδικτυακά);
Παντού 😛 !!!
*Facebook 
*Instagram 
*Snapchat : peter_marley
*YouTube
*Twitter
*Tumblr 
*Blog 

10. Θα ήθελες να ευχηθείς κάτι στο Come to my Boudoir;
Αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ τεράστιες επιτυχίες στον χώρο σαν blog και τα καλύτερα σε σένα blogger με ευτυχία υγεία και ότι επιθυμείς και για τον νέο χρόνο!

Peter μου σε ευχαριστώ πολύ για τη συνέντεξή σου αυτή!

Αν είσαι κι εσύ blogger/youtuber και θέλεις να σε μάθουμε καλύτερα δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μου στο cometomybdr@gmail.com !

 

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: