Η Τίνα είναι ίσως η μοναδική relationship blogger που έχουμε, και γνωρίζω φυσικά! Διάβαζα το blog της πολύ πριν ακόμα τη γνωρίσω και πάντα θεωρούσα ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα αξιόλογη προσωπικότητα της bloggoσφαιρά μας καθώς με είχε ενθουσιάσει ο τρόπος γραφής και έκφρασής της αλλά και το περιεχόμενο των posts της!

Ποιο προσωπικά, και σε σημείο να αρχίσουμε να έχουμε μία καθημερινή πια επικοινωνία, τη γνώρισα μέσα από ένα σχόλιο που έκανα στο εορταστικό της post για τα 5 χρόνια του blog της! 

Της ζήτησα να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις με σκοπό να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και όταν δέχθηκε η χαρά μου ήταν τεράστια!
Ας δούμε όμως τι έχει να μας πει η Τίνα!

1. Πες μας λίγα πράγματα για την Τίνα.
Είμαι η Τίνα και είμαι καλά. Πάντα ήθελα να το απαντήσω αυτό είναι ξέρεις πολύ αληθινό και τα λέει όλα. Είμαι η Τίνα, κατάγομαι από την Κύπρο, είμαι Ταύρος και ναι είμαι καλά!

2. Πες μας λίγα λόγια για το Blog σου.
Το blog μου είναι το “παιδάκι” μου. Είναι ένα καθαρά relationship blog που έχει και μικρές πινελιές από beauty/fashion κλπ. Βέβαια λατρεύω να γράφω για σχέσεις, νομίζω το κατέχω κιόλας δεν ξέρω, αλλά εμένα με γεμίζει αυτού του είδους γράψιμο.

3. Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις το Blogging και την προσωπική καθημερινότητα;
Για μένα δεν είναι δύσκολο ίσως επειδή δεν έχω παιδιά, οπότε αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στο blogging. Αν δεν γράψω μια μέρα μετά κάτι παθαίνω, είναι σαν ναρκωτικό το γράψιμο και ουσιαστικά ξεφεύγεις και από τα καθημερινά σου προβλήματα.

Τίνα
4. Ποια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσεις το blogging;
Αχ μεγάλο αγκάθι αυτό. Η αφορμή ήταν ο χωρισμός μου, δεν περίμενα ότι όλος μου ο πόνος θα έβγαινε εκεί. Ήταν από τους χωρισμούς που πραγματικά με τσάκισαν. Βέβαια περασμένα ξεχασμένα, αλλά αν δεις όλα μου τα κείμενα μιλάνε για εκείνον -μαζοχισμός- αλλά όταν είσαι σε μια ηλικία των 18 και τρως το 1ο σου γερό χαστούκι σου μένει ως μια πικρή ανάμνηση.

5. Το βασικό αντικείμενο του Blog είναι οι σχέσεις. Πόσο δύσκολο, ή εύκολο, σου ήταν να ξεκινήσεις να γράφεις για τις σχέσεις;
Καθόλου εύκολο όταν χώρισα, καθόλου δύσκολο τώρα. Ξέρεις μεγάλωνα με τις συμβουλές των γονιών μου κυρίως όμως της μαμάς που μου έλεγε για τους άντρες ασχέτως αν εγώ έκανα τα δικά μου. Έτσι άρχισα να συμβουλεύω τις φίλες μου παρόλο που εγώ δεν τα ακολουθούσα – γελάω ακόμη με αυτό. Οι δικές μου εμπειρίες ήταν η αφορμή για να γράψω. Ο χωρισμός και η κατάθλιψη ήταν από εκείνα τα μικρά πράγματα που λες ” ναι θα τα γράψω ώστε να τα διαβάσουν οι 18 άρες για να μην φάνε το κεφάλι τους όπως το έφαγα και εγώ”

6. Πρόσφατα γιόρτασες τα 5 χρόνια του Blog. Ποιες είναι οι σκέψεις και τα σχέδια σου για το μέλλον του;
Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Όλα τα αφήνω στην τύχη. Φυσικά και ετοιμάζω πολλά πράγματα τα οποία δεν τα αποκαλύπτω καν.

Τίνα Μιχαηλίδου
7. Ο ανταγωνισμός υπάρχει ακόμα και στη blogging κοινότητα. Ποια η στάση σου απέναντι σε αυτό το φαινόμενο και πως το αντιμετωπίζεις;
Κοίτα να δεις είμαι η μοναδική relationship blogger -νομίζω κιόλας- εγώ προσωπικά δεν ανταγωνίζομαι καμία blogger, κάνω αυτό που κάνω και δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλες. Τώρα γιατί υπάρχουν κόντρες κλπ ποτέ δε το κατάλαβα. Εγώ είμαι άτομο που συνεργάζομαι με πολλές και μαθαίνω καινούρια πράγματα ή τις συμβουλεύω για τις σχέσεις τους. Φυσικά στις beauty/fashion bloggers υπάρχει ανταγωνισμός που για μένα κακώς υπάρχει η κάθε μια πρέπει να κοιτάει το δικό της blog και να κάνει αυτό που ξέρει.

8. Ποια είναι τα 3 αγαπημένα σου beauty προϊόντα;
Βερνίκι νυχιών, μαύρο κραγιόν -πως θα δείξω την bitch- και κονσίλερ – έχω σωθεί πραγματικά.

9. Που μπορεί να σε βρει κάποιος digital (διαδικτυακά);
Facebook https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/
Instagram https://www.instagram.com/michaelidou_tina/
Blog http://www.tinamichaelidou.gr/
Και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε και με μια σειρά από βιντεάκια στο YouTube.

10. Λίγα λόγια που θα ήθελες να πεις για το Come to my Boudoir (μια ευχή, ένα σχόλιο ή μία σκέψη σου).
Θα ήθελα να σου δώσω μια ευχή : Να συνεχίσεις να γράφεις για αυτά που σε εμπνέουν και να πας ψηλά!!! Και όπως λέω πάντα : Να χαμογελάς γιατί σου αξίζει!!!

Ευχαριστώ πολύ την Τίνα για την υπέροχη συνέντευξη και τις απαντήσεις που μοιράστηκε μαζί μας!

Untitled

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: