Λοιπόν εντάξει….ξέρω ότι το θέμα “σειρές” είναι κυρίως Φθινοπωρινό και Χειμωνιάτικο αφού τότε αποφασίζουμε να κάτσουμε και λίγο μέσα (δεν ευνοεί και ο καιρός πολλές φορές το έξω!!) και να χουχουλιάσουμε κάτω από τη κουβερτούλα μας στο καναπέ μας , αλλά εγώ είπα να σας προετοιμάσω για την ερχόμενη σεζόν!!!

Εκτός από τα Φιλαράκια (που βλέπω ξανά και ξανά) έχω παρακολουθήσει πάμπολλες ξένες (Αμερικάνικες κατά κύριο λόγο) σειρές και μπορώ να σας δώσω ότι λεπτομέρειες και πληροφορίες θέλετε!!
Αρχίζω λοιπόν τις προτάσεις μου για την περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε κάποια στο μέλλον και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια!

Castle-Season-3

Σήμερα θα μιλήσουμε για το “Castle”!!
Δεν ξέρω ακόμα (μετά από 7 σεζόν) αν είναι η γοητεία του συγγραφέα μυστηρίου Richard Castle ή τα κωμικά στοιχεία (σε συνδυασμό με το ρομαντισμό) της (αστυνομικής κατά τα άλλα) σειράς που με έκαναν να την αγαπήσω!
Νομίζω η γοητεία του…και η αθωότητα του πολλές φορές!! Μα είναι αξιαγάπητος…και διαθέτει όλο το πακέτο (που λέμε!!).
Ας τα πάρω από την αρχή όμως! Ο Richard Castle είναι ένας συγγραφέας μυστηρίου (πασίγνωστος και πολύ πλούσιος φυσικά…και γοητευτικότατος εννοείται!!) χωρισμένος πατέρα μιας έφηβης κόρης και βρίσκεται σε απόγνωση λόγω της έλλειψης έμπνευσης!!Ξαφνικά εμφανίζεται ένας μανιακός δολοφόνος ο οποίος αντιγράφει τα βιβλία του! Την υπόθεση αναλαμβάνει η ντετέκτιβ Kate Beckett και από εκείνο το πρώτο επεισόδιο γίνονται αχτύπητο δίδυμο συνδυάζοντας το προαίσθημα του συγγραφέα και τη δυναμική προσέγγιση της ντετέκτιβ!!
Αρχικά φυσικά υπάρχουν συγκρούσεις (έτσι για να κρατάει σε ενδιαφέρον) αλλά…οι σπίθες δεν αργούν να εμφανιστούν δημιουργώντας ένα πέπλο ρομαντισμού.

Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ (έστω και ονομαστικά) και σε μία πλειάδα συμπρωταγωνιστών που πλαισιώνει το βασικό δίδυμο όπως οι ντετέκτιβ Ράϊαν και Εσποσίτο αλλά και τις μητέρα του Castle Μάρθα και την κόρη του Αλέξις!!

Castle_Group_Photo_Season_6

Ναι ναι καλά καταλάβατε πρόκειται για αστυνομική σειρά με αυτοτελή επεισόδια και μία βασική ιστορία στο background να τρέχει σε κάθε σεζόν! Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί στην Αμερική 7 σεζόν και από ότι λέγεται πάει για 8η!
Στην Ελλάδα προβάλλεται από το κανάλι Fox Life
(αν και αυτή τη περίοδο δεν το δείχνει σε επανάληψη).
καθημερινά το απόγευμα με διπλό επεισόδιο!!
Θα σταματήσω όμως εδώ με τις λεπτομέρειες γιατί έχω το κακό συνήθειο να αποκαλύπτω το τέλος….της σειράς , της ταινίας , του βιβλίου…και δε θα ήθελα να σας το χαλάσω!! (Δεν το κάνω επίτηδες πιστέψτε με!!)

Αυτή είναι η πρόταση μου για αυτή την εβδομάδα στο θέμα σειρές/τηλεόραση!!
Μετά τις διακοπές όλο και κάτι θα θέλετε να δείτε…ε ρίξτε μια ματιά… 😉

Εσείς έχετε να μας προτείνετε κάποια σειρά?
Έχετε δει μήπως το Castle?
Περιμένω τα σχόλια σας όπως πάντα!!

Φιλιά,
Μαρίνα!!

2 thoughts on “This is…Castle!!”

    1. Ή αλήθεια είναι πως κι εμένα είναι από τις αγαπημένες μου!! Μα τον βρίσκω τοοοοοσο τέλειο αυτόν τον Castle!!! χαχαχαχα

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: