Καλώς ήρθες στο νέο ανανεωμένο διαδικτυακό σου Boudoir! 

Το Come to my Boudoir έκανε ένα μικρό διάλειμμα 2-3 εβδομάδων και γύρισε κοντά σου για να μοιραστεί μαζί σου όλα τα νέα του!
Άρθρα ομορφιάς αλλά και προτάσεις προϊόντων είναι εδώ για εσένα σε εβδομαδιαία βάση πια.

Τα αγαπημένα σου άρθρα για τις προετοιμασίες του γάμου συνεχίζουν να ανανεώνονται και τώρα μάλιστα υπάρχουν και σε βίντεο για εσένα που αγαπάς και το YouTube!
Νέες σειρές άρθρων ήρθαν να προστεθούν και να σου κρατάνε συντροφιά σε στιγμές χαλάρωσης και νέα άρθρα editorial με σκέψεις που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου!

Θέλεις να μάθεις λίγα πράγματα για την ιστορία του blog σε περίπτωση που είσαι νέος αναγνώστης?
Όταν ξεκίνησε η σχέση μας με τον (σύζυγο μου πλέον) Νίκο πάρα πολλά βράδια ακούγαμε παρέα Sport Fm και συγκεκριμένα την εκπομπή που είχε αργά τη νύχτα και λεγόταν Fight Club (δυστυχώς η εκπομπή αυτή έχει σταματήσει πια…)
Η εκπομπή αυτή είχε σαν τραγούδι/θέμα της όταν ξεκινούσε το Guitar  όπου κάποια στιγμή λέει ….”guitar guitar guitar guita come to my boudoir…” (με πολύ τονισμένα όλα τα rrrrrr) .Αυτό το κομμάτι μου είχε κολλήσει λοιπόν πολύ…πάρα πολύ όμως…και έτσι όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσω όνομα για το Blog το “Come to my Boudoir” ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό και μου φάνηκε ιδανικό!!

Θέλεις να μάθεις λίγα πράγματα για εμένα?
Είμαι η Μαρίνα (οι πολύ φίλοι και ο Νίκος με φωνάζουν Μαρίδα). Στα 26 μου αποφάσισα να ασχοληθώ με το blogging…στα πατημένα 30 μου πια είμαι πολύ χαρούμενη για την απόφαση που είχα πάρει 4-5 χρόνια πριν. Το blog “Come to my Boudoir” δεν είναι το πρώτο μου Blog αλλά σίγουρα είναι το “διαδικτυακό μου σπιτικό” πλέον!
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης και όσο άσχημη κι αν λένε ότι είναι η πόλη μας εγώ την αγαπάω!!
Έχω μία μικρότερη αδερφή…με την οποία μπορεί να τσακωνόμαστε συνέχεια αλλά αν τη πειράξει κανείς θα έχει να κάνει μαζί μου!!
Είμαι μανούλα της Ανθούλας και ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο Νίκος!!
Ξεκίνησα να bloggarω για να μπορέσω να μοιραστώ όλα αυτά που ανακάλυπτα καθημερινά (από μία νέα συνταγή μέχρι τη κυκλοφορία ενός super ουάου νέου προϊόντος ). Πλέον Bloggarω γιατί αγαπάω το blogging! Αγαπάω την επικοινωνία που αποκτάς με άλλους bloggers ή και με ανθρώπους που απλά έτυχε να πέσουν πάνω στο blog σου μέσα από την αναζήτηση τους για κάτι όπως αγαπάω και την αίσθηση ανταπόκρισης που λαμβάνεις όταν μοιράζεσαι έστω και το πιο μικρό και απλό άρθρο!

Είναι η πρώτη σου φορά στο blog? Κάποια δικά μου αγαπημένα άρθρα….

Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το κάτσεις χαλαρά στο κρεβάτι η το καναπέ σου  , να πάρεις το laptop , το tablet , ακόμα και το κινητό αν προτιμάς , αγκαλιά και να χαλαρώσεις παρέα με το ανανεωμένο “Come to my Boudoir”.

*Και για να μη χάνεις κανένα νέο μπορείς να κάνεις εγγραφή στο νέο μας  newsletter!

 

 

CONTACT

SPONSORSHIP INQUIRIES: cometomybdr@gmail.com

COLLABORATIONS: cometomybdr@gmail.com

ADVERTISEMENTS / OTHER INQUIRIES : cometomybdr@gmail.com

Untitled

 

Social media: Facebook Page | Instagram | Twitter | Pinterest | Google+ | YouTube | Snapchat : @marinavisk