Μεγάλη εβδομάδα και οι ετοιμασίες για το Πάσχα συνεχίζονται!! Για εμάς και οι ετοιμασίες για το γάμο της αγαπημένης μου κουνιάδας (αδερφής του Νίκου!!). Όχι όχι δε βοηθάμε στο γάμο δυστυχώς αφού θα γίνει στη Θεσσαλονίκη αλλά ετοιμαζόμαστε για την άφιξη μας εκεί!! 😉
Συνεχίζεται όμως και το ξεκαθάρισμα των social media λογαριασμών μου!!
Την προηγούμενη εβδομάδα σας άφησα με το Pinterest εδώ και σήμερα θα συνεχίσουμε με το Twitter!! (Για αυτό είχαμε μιλήσει και στο περυσινό post εδώ αλλά όσο μεγαλώνει το blog μεγαλώνουν και οι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατά συνέπεια και οι ανάγκες για ξεκαθαρίσματα!!!)

 

Cleanup social media | Ξεκαθάρισμα #socialmedia 2015

Ας ξεκινήσουμε όμως να δούμε το σημερινό μας clean up….

 • Twitter : Για μένα το Twitter είναι ένα από τα καλύτερα και δυνατότερα social media για να μπορέσεις να μοιραστείς με τον κόσμο όσα θέλεις (από posts αν είσαι blogger μέχρι την άποψη σου για οτιδήποτε!!)Το θέμα είναι όμως ότι ξεκινάς πάντα ακολουθώντας πίσω όσους σε ακολουθούν….έτσι αποκτάς μια τεράστια λίστα με άτομα που ακολουθείς που στο τέλος δεν ξέρεις καν αν έχεις κάτι κοινό με τους μισούς από αυτούς!!
  Τι να κάνεις για να καθαρίσεις λοιπόν λίγο το λογαριασμό σου?

  *** Για αρχή ξεκίνα και διέγραψε τους ανενεργούς λογαριασμούς που ακολουθείς?Αν έχει πάνω από 5 μήνες να ανεβάσει κάτι νέο τότε δεν υπάρχει λόγος να ακολουθείς αυτό το χρήστη. Για να μπορέσω να βρω τους λογαριασμούς αυτούς χρησιμοποιώ το Unfollowers (σελίδα και εφαρμογή android).
  Πίστεψε με χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή όλα θα γίνουν γρήγορα και χωρίς κόπο. Εγώ σε λιγότερο από 15 λεπτά είχα ελέγξει και διαγράψει τουλάχιστον 20 ανενεργούς λογαριασμούς!! Εκεί μπορείς να ελέγχεις καθημερινά επίσης και για νέους followers/unfollowers που μπορεί να έχει ο λογαριασμός σου.
  Γιατί να το κάνεις αυτό? Θα σας πω γιατί το κάνω εγώ αυτό!
  Γιατί θέλω οι λογαριασμοί που ακολουθώ να μου προσφέρουν κάτι και κυρίως να έχω τη δυνατότητα να αλληλεπιδρώ μαζί τους.
  *** Επίσης πες όχι (και κατά συνέπεια διέγραψε) σε λογαριασμούς που είναι απλά διαφημιστικοί και σε αυτούς που δε μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα!! Δεν έχει λόγω να τους ακολουθείς (και όταν λέω διαφημιστικοί δεν εννοώ βέβαια λογαριασμούς από καταστήματα για παράδειγμα που σε ενδιαφέρουν. Εννοώ λογαριασμούς από χρήστες πρόσωπα που το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν διάφορες διαφημίσεις στο twitter!!)
  *** Τέλος για να είναι τα πράγματα λίγο πιο συμμαζεμένα (κυρίως αν ακολουθείς πολύ κόσμο!!!) φτιάξε λίστες!! Κρυφές ή δημόσιες δεν έχει σημασία!! Φτιάξε λίστες σύμφωνα με δικά σου κριτήρια ώστε να μπορείς να δεις ακριβώς τα tweets που θέλεις κάθε φορά!!

Αυτά από εμένα για σήμερα!!
Ελπίζω να βρήκατε το post μου ενδιαφέρον και χρήσιμο!
Την επόμενη φορά συνεχίζουμε με Instagram και Bloglovin!!

φιλιά,
xxx
Μαρίνα!!!

Μαρίνα για τον κόσμο, Marida για τους πολύ φίλους! Τρέλο Κρητικιά με τεράστια ποσότητα Τρικαλινών γονιδίων στον οργανισμό μου! Ξεκίνησα να bloggaro για πλάκα και το αγάπησα! Ακούω Ρέμο στα καλά καθούμενα, ανά πάσα ώρα και στιγμή και αγαπάω να κάθομαι μπροστά στο τζάκι όλη μέρα!
Λατρεύω ότι έχει να κάνει με την ομορφιά, τις γόβες και το vintage style!

Related posts:

%d bloggers like this: