Παντρεμένες ή ελεύθερες?
Εγώ παντρεμένη πια και από σήμερα ξεκινάω μια σειρά posts για το πως πέρασαν οι τελευταίοι μήνες προετοιμασιών μέχρι το γάμο!!!
Θα προσπαθήσω να τα γράψω όσο πιο σύντομα γίνεται για τις μέλλουσες νυφούλες μας!! Το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε….μία υπέροχη ημέρα για εσάς η ημέρα του γάμου σας και θα πρέπει να το χαρείτε στο τέρμα!!! 

Ας ξεκινήσουμε τώρα με το βασικό πρόβλημα….
Άγχος?…Μα σας παρακαλώ, τι κουβέντες είναι αυτές?
Χωρίς πλάκα τώρα…Εγώ γενικά δεν αγχώνομαι και πολύ αλλά αυτή τη φορά ειδικά τις τελευταίες ημέρες αγχώθηκα! Ο δε Νίκος πάλι…εντάξει, το άγχος του θα μπορούσε να τον τρελάνει…και άγχος κάποιες φορές χαζό για μικρά πράγματα!!
Βέβαια , εκεί που λες “αύριο παντρεύομαι,τα έχω όλα έτοιμα “  (την παραμονή δηλαδή!!) εγώ ξαφνικά γέμισα άγχος και ανασφάλεια! Άγχος για το νυφικό,για την εκκλησία,για τον καιρό που θα έβρεχε,για τις κοπέλες που θα ερχόντουσαν να με ετοιμάσουν (μόλις έχω καλό φωτογραφικό υλικό θα ετοιμάσω post αφιερωμένο εξαιρετικά στις υπέροχες κοπέλες που μου έφτιαξαν μαλλιά και μακιγιάζ!!!!),άγχος για τα πάντα!

Ένα θα σας πω….άδικα! Ότι ήταν να γίνει είχε γίνει πια και εμείς τα είχαμε όλα έτοιμα όσο καλύτερα μπορούσαμε και εν τέλει…περάσαμε υπέροχα!!!

odigos_epiviwsis_gamou | wedding instructions

Σήμερα θα σας δώσω μια λίστα με το τι θα πρέπει να ψάξετε και να σκεφτείτε ξεκινώντας τις ετοιμασίες σας. Μην αγχώνεστε…μέχρι να τελειώσουν τα posts του γάμου θα τα ξέρετε όλα!!!

Βασικό για να ξεκινήσετε είναι να αποφασίσετε εποχή,χρονολογία και μήνα που θέλετε να παντρευτείτε! (Θέλετε Άνοιξη που ανθίζει η φύση η φθινόπωρο που είναι πιο μελαγχολικά?)
Στη συνέχεια θα πρέπει να ψάξετε για τα παρακάτω (όχι με αυτή τη σειρά απαραίτητα) :

Σας φαίνονται πολλά? Όχι όχι…δε θέλω άγχος! Κάποια είναι λίγων ημερών δουλειά!

Για σήμερα δε θέλω να σας φορτώσω και με άλλες τρελές πληροφορίες…ξεκινάνε σύντομα τα αναλυτικά posts για κάθε κομμάτι ξεχωριστά!

Για ότι απορίες έχετε στο κομμάτι του γάμου εγώ είμαι εδώ! Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω μέσα από την εμπειρία μου!!!

Ρίξτε και στον instagram λογαριασμό μου μια ματιά αν θέλετε για περισσότερο φωτογραφικό υλικό!!

φιλιά
xxx
Μαρίνα!!!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: