Φεύγει και ο Ιούλιος σε λίγο και εγώ έχω σχεδόν εξαφανιστεί τις τελευταίες 2 εβδομάδες από τη blogοσφαιρα! Οοοοχι δε συμβαίνει τίποτα απολύτως ανησυχητικό απλά είπα να κάνω διακοπές….στο σπίτι μου βέβαια αλλά διακοπές!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και φιλοξενούμενη! Ναι αμέ! Είχε έρθει η φίλη μας η Ιωάννα από Αγγλία για μερικές ημέρες να μας δει! Να λοιπόν και η δική μας ευκαιρία για διακοπές! Ξενύχτια (όχι μέχρι το ξημέρωμα βέβαια….είμαστε και στον 8ο μήνα! ),βόλτες σε κοντινές παραλίες αλλά και φαγητά έξω γέμισαν την εβδομάδα και τις μπαταρίες μας μπορούμε να πούμε!

Ναι ναι γεμίσαμε τις μπαταρίες μας για την εβδομάδα που ακολούθησε…τι περιελάμβανε? Την ετοιμασία του παιδικού δωματίου και τις ανακατατάξεις στο σπίτι! Ωωωωωχ θεέ μου!….Από τη μια ή χαρά να ετοιμάσεις το δωμάτιο και από την άλλη η κουράζονται η ταλαιπωρία!
Εγώ κρατάω τη χαρά και επιλέγω να ξεχάσω τα υπόλοιπα πάντως!

Τώρα όλα έτοιμα και σε επόμενο post….ελπίζω πριν τη γέννα γιατί μετά…αναλυτικές λεπτομέρειες για τις ετοιμασίες!
Εδώ μερικές φωτογραφίες έχω μόνο από τις ημέρες που διακοπάραμε στο σπίτι μας…

image

image

image

image

image

Αυτά για σήμερα φίλες μου.
Ελπίζω σύντομα να κάτσω μπροστά στο laptop και να συνεχίσω από εκεί που άφησα τα posts μου…Είναι και λίγο δύσκολη η κατάσταση βλέπετε!

Φιλιά πολλά και περιμένω τα σχόλια σας όπως κάθε φορά!

Μαρίνα!!!
xxx

Μαρίνα για τον κόσμο, Marida για τους πολύ φίλους! Τρέλο Κρητικιά με τεράστια ποσότητα Τρικαλινών γονιδίων στον οργανισμό μου! Ξεκίνησα να bloggaro για πλάκα και το αγάπησα! Ακούω Ρέμο στα καλά καθούμενα, ανά πάσα ώρα και στιγμή και αγαπάω να κάθομαι μπροστά στο τζάκι όλη μέρα!
Λατρεύω ότι έχει να κάνει με την ομορφιά, τις γόβες και το vintage style!

2 thoughts on “Διακοπές και blogging….”

    1. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κοιμηθώ όσο μπορώ τώρα! Έχω σκοπό να θηλάσω οπότε ξέρω ότι ο ύπνος θα μου λείψει αρκετά τον πρώτο καιρό κυρίως αλλά σίγουρα αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία! 🙂

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: