Ήρθε ο καιρός να ξεστολίσουμε κι εμείς , δε νομίζετε?
Στην αρχή σκεφτόμασταν μήπως δε στολίζαμε φέτος μιας και το σπίτι είναι αρκετά μικρό και ο χώρος ιδιαίτερα περιορισμένος τώρα που ήρθε και η μπέμπα αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα και δε γίνεται να τα περάσουμε χωρίς στολίδια και λαμπάκια!!!
Στολίσαμε λοιπόν….και τώρα ήρθε η ώρα να ξεστολίσουμε!!!

Με τη μπέμπα στο σπίτι όλο το αναβάλαμε και έτσι καταλήξαμε στα μέσα του Γενάρη με ένα δέντρο στολισμένο μέσα στη μέση και αγιοβασιλιάτικα βαζάκια και κεράκια γύρω γύρω!

Πριν λίγο καιρό και μέσα στις γιορτές έπεσα πάνω στο post της Άσπας από το blog aspaonline (εδώ το post) όπου μιλούσε για το ξεστόλισμα και πως οργανώσουμε και να φυλάξουμε τα στολίδια και το δέντρο μας.
Εμείς πολλά στολίδια δεν είχαμε φέτος οπότε δε χρειάστηκα ούτε μεγάλα κουτιά αποθήκευσης ούτε γυάλινα στολίδια ούτε καν αρκετά για να κάνουμε ξεκαθάρισμα!

Τι έχουμε? Πολλές κούτες και σακούλες από πράγματα της μπέμπα μερικά διακοσμητικά και πολλές κόκκινες μπάλες!!

Έτσι λοιπόν τα δικά μας στολίδια που κατέληξαν? Σε 2 κουτιά από Pampers (ένα για τα διακοσμητικά και ένα για τις μπάλες του δέντρου) και το δέντρο μας…. φυλαγμένο στην κούτα που είχε το καρεκλάκι φαγητού της μπέμπας!!

ας-ξεστολίσουμε-χριστουγεννιάτικα-κουτιά-pampers

ας-ξεστολίσουμε-χριστουγεννιάτικα-κουτιά-pampers
Για φέτος είναι μία πολύ καλή λύση αλλά του χρόνου που θα έχουμε πιθανότατα περισσότερο χώρο αλλά, άσχετα από το χώρο , πολύ περισσότερα στολίδια , τότε ναι , οι συμβουλές και οι προτάσεις της Άσπας σίγουρα θα μας βοηθήσουν πολύ στο ξεστόλισμα!!

Εσείς ξεστολίσατε ή ψάχνετε δικαιολογίες όπως εμείς για να κρατήσετε λίγο ακόμα τη γιορτινή ατμόσφαιρά και διάθεση στο σπίτι σας?

Ρίξτε και στον instagram λογαριασμό μου μια ματιά αν θέλετε για περισσότερο φωτογραφικό υλικό!!

φιλιά
xxx
Μαρίνα!!!

2 thoughts on “Ας ξεστολίσουμε….”

  1. Καλησπέρα Μαρίνα! Χαίρομαι που βρήκες το άρθρο χρήσιμο και ευχαριστώ για την αναφορά! Και του χρόνου να είστε καλά να στολίσετε και να ξεστολίσετε. Καλή χρονιά!

    1. Καλή χρονιά Ασπα!!! Το άρθρο σου ήταν πραγματικά χρήσιμο και χάρηκα πολύ που το διάβασα!

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και να απαντήσω στα σχόλια σας #boudoiristas μου!

%d bloggers like this: