Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για απολέπιση προσώπου!!
Ξέρουμε όλες πόσο πολύ χρειάζεται το πρόσωπο μας την τακτική απολέπιση γιατί λίγο οι κρέμες , λίγο τα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και η σκόνη και οι ρύποι της ατμόσφαιρας, αυτό επιβαρύνεται και πολλές φορές ο απλός καθαρισμός δεν είναι αρκετός!!
Μία καλή απολέπιση μία -δύο φορές την εβδομάδα είναι μία καλή βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στο πρόσωπο μας λοιπόν!

Παρακάτω στο βίντεο σας μιλάω για το προϊόν που χρησιμοποιώ εγώ τον τελευταίο χρόνο για να κάνω απολέπιση στο πρόσωπο μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα και την απόδοση του!!
Μιλάμε για το face scrub Donna Valente από την Ελληνική εταιρία CosmetiCom.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει το scrub που χρησιμοποιώ να είναι αρκετά “άγριο” και να το νιώθεις.
Βέβαια δε θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα οπότε δεν έχω θέματα με τα scrub γενικά και το αν είναι λίγο πιο σκληρά και άγρια ,αν και το συγκεκριμένο προϊόν αναφέρει ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος!

Εσείς κάνετε απολέπιση προσώπου συχνά?
Αν ναι έχετε κάποιο αγαπημένο σας προϊόν να προτείνετε?

Αν σας άρεσε το βίντεο αυτό μη ξεχάσετε να κάνετε Subscribe στο κανάλι μου για να βλέπετε όλα τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν!!

Μέχρι το επόμενο βίντεο…..Φιλιά πολλά,
Μαρίνα!!

Μαρίνα για τον κόσμο, Marida για τους πολύ φίλους! Τρέλο Κρητικιά με τεράστια ποσότητα Τρικαλινών γονιδίων στον οργανισμό μου! Ξεκίνησα να bloggaro για πλάκα και το αγάπησα! Ακούω Ρέμο στα καλά καθούμενα, ανά πάσα ώρα και στιγμή και αγαπάω να κάθομαι μπροστά στο τζάκι όλη μέρα!
Λατρεύω ότι έχει να κάνει με την ομορφιά, τις γόβες και το vintage style!

Related posts:

%d bloggers like this: